reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
no weronika a nie zauwazyłaś ostatnio zastoju wagi?ile masz teraz na plusie - chyba malutko,co? bo tak nei widze żeby ci gdzies przesadnie przybyło:tak:

weronika-super brzusio:-) i fakt nie ma roznicy.
A co do braku brzusia to jak urodzilam arusia to po 3 miesiacach jak widzialam laski z brzusiami to mi sie zachcialo 2 i postanowilam ze jak bedzie mial roczek to zrobimy sobie drugiego no i jest:-):-):-) mam nadzieje ze tym razem tak nie bedzie bo chcialam zawsze 2 dzieci;-)

ja w wydaniu xxx ;-):sorry2::-p
1001774om6.jpg

1001787qx4.jpg

1001781vn5.jpg

reklama
Weronika ja tez nie widze róznicy a tak w ogóle to wygladasz jakbys sie dobrze najadła;-)
Mrówa ale masz fajny ten bębenk i musze Ci powiedziec ze bardzo ładnie wygladasz a te kilka kilogramów wiecej....bardzo Ci z nimi ładnie i jestes teraz podona do mojej ulubionej kuzynki.Teraz wygladasz jak mamusia a nie jak siostra Melci:-)

Do góry