reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Kasiu jeszcze nie jest za pozno :tak:
ja swoje zaczelam od poczatku, brzuch plaski jak deska do 4-5 miesiaca ale mi sie ocywiscie wydawalo ze juz, juz widac ! no i ze jest ogromny :-D tak bardzo sie nie moglam doczekac duzego brzucha no i sie w koncu doczekalam

Kasiu iza super brzusie:tak:tez tak jak Iza mam sporo zdjec z tej ciązy (z poprzedniej raptem 3) ale w róznych pozycjach i raczej nie wyjdzie taki fajny zestawik:dry:
a wiecie co ostatnio zauwazyłam... od dwóch tygodni waga mi stoi w meisjcu i wydawało mi się że brzuch tez sie nie powieksza a tu niespodzianka - ZMIEJSZYŁ SIE o 2 cm!!!:szok:Łukasz mówi ze moze Marcelek inaczej sie ułozył ale sama nie wiem.Źle sie troszkę czuję mimo ze mały kopie jak rasowy piłkarz:sorry2:

Dziewczyny - śliczne brzuszki! :-)

Aż poszłam zmierzyć mój bębenek i ..... nadal 116 :confused:(nie pamiętam kiedy, chyba w grudniu mierzyłam ostatnio i też tyle było).
Jak wrócę od DR to też zrobie taki zestaw (o ile mi wyjdzie hiihi;-))

reklama
Do góry