reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
U nas mniej o 1cm moze dlatego ze byłam chora i mam taka zgae ostatnio az wymiotuje dlatego mniej jem:baffled:Ale mały/a bryka jak źrebaczek wiec chyba ok
Kasik , Iza sliczne te wsze brzuszki.Dzis mówiłam Jackowi ze jak urodze to chyba bede tesknic za mom brzuszkiem i ruchmi maluszka i ze szybko musimy robic 2gie Przeraził sie i powiedział,,Chyba oszalałas kobieto'':-);-):-);-)

hahahahahaha
moj tak samo zareagowal :-) teraz przy kazdej okazji mowi 'ahh taka szkoda, ze Dawidek bedzie jedynakiem' :-D:-D
-ze niby ja miewam takie humory i on drugiej ciazy by nie zniosl bez uszczerbku na zdrowiu :-) No ale ja sie nie martwie, mezus o tym nie wie ale to ja rzadze :cool2:

a wiecie że mi chyba tez będzie brakowac tego brzuszka (choć zawsze na jego punkcie miałam kompleksy):-) szczególnie jak widze jak sie rusza i choć czasami kopnie aż boli to i tak to miłe uczucie :-D

Ja tez lubie swój brzuszek mimo ze czesto na niego narzekam , że niemam w czytm isc bo taka wielka jestem :p Ale przyzwyczaiłam sie tdo tego jego skakania z boku na bok:-)

Ja też się zmartwiłam, jak przy cotygodniowym mierzeniu brzucha znów było 92 cm. Ale skoro Wam też się ostatnio obwody sie nie pozmieniały, to widać to normalne i nie ma sie czym przejmować. W sumie macica sie podnosi ku górze i dziecko inaczej sie rozkłada w brzuchu.

Obiecałam wkleić swoje fotki, ale nie znalazłam tych wcześniejszych :-( I tak jak patrze w sumie to niewiele mi się brzuchol zmienił za 10 tyg. (chyba że Wy to inaczej widzicie)
I tak idąc od lewej 22tc. - 25tc. - 26tc. - 32 tc.

Załączniki

• 22_tydzie.JPG
    22_tydzie.JPG
    32,2 KB · Wyświetleń: 33
  • 26tydz 7.12.jpg
    26tydz 7.12.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 33
  • 32tydzien.JPG
    32tydzien.JPG
    22,2 KB · Wyświetleń: 30
Weronikaa - no na zdjęciach to faktycznie ja za bardzo różnicy nie widzę - czyli wniosek jak dla mnie jest jeden, za to baaaardzo pozytywny - dzidzia sobie rośnie a tylko Tobie tłuszczyku ubywa :-D:-D:-D

reklama
Weronikaa - no na zdjęciach to faktycznie ja za bardzo różnicy nie widzę - czyli wniosek jak dla mnie jest jeden, za to baaaardzo pozytywny - dzidzia sobie rośnie a tylko Tobie tłuszczyku ubywa :-D:-D:-D
zgadzam sięz ninją!!!jak nam na tym etapie nie rosna nam brzuszki lub dzieje sie to wolniej to oznacza ze mimo wzostu dzidzi - niewątpliwego rpzecież - my nie magazynujemy tłuszczyku w nadmiarze:tak:jest to powód do radości,nie:tak::-D

Do góry