reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
To foteczka, troche kiepska...
Roki 9 tydzien :-)
20181011_195632-1.jpg

Załączniki

• 20181011_195632-1.jpg
    20181011_195632-1.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 538
IMG_3605.JPG

To i ja się pochwale moją małą fasolką [emoji7] Dzisiaj 7tc, na usg 6+4, widziałam bijące serduszko, ale jeszcze nie słyszałam [emoji20] 0,57cm cudu i największego szczęścia [emoji7]

Załączniki

• IMG_3605.JPG
    IMG_3605.JPG
    298,1 KB · Wyświetleń: 487
Ja już po wizycie, wychodzę do domu, dzidzia urosła i ma już 2,7 cm, serduszko też pięknie bije, ale lekarz nie włączał, bo mówił,że skoro już słyszałam to nie ma sensu, że to nie jest takie obojętne dla maleństwa i lekarz powiedział,że piękna ciąża. Zbadali mnie też ginekologiczne i wszystko ok, chociaż lekarz podejrzewa, że na szyjce mogłam mieć polipa, który pękł, bo coś tam widzi, jakieś ślady. Ogólnie mam zwolnienie do 26.10, wtedy kolejna wizyta, luteina i zastrzyki dalej, termin porodu 12.05. Mam dużo odpoczywać i się oszczędzać, więc przełączam się na tryb księżniczki, a co ;-) chociaż powiem Wam,że wolałabym być aktywna i robić wszystko, ale cóż jak mus to mus. Robili mi usg dopochwowo i przez brzuch i obiema metodami było widać.
Super wiadomosci mamy ten sam termin

reklama
Do góry