reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
Hej ja dzis mialam wizyte, wszystko dobrze, maluszek idzie rowno terminem OM i USG, czyli dzis 10t i 6d. Termin 7.05. Ma dwie raczki, dwie nozki, serduszko bije ;)
Moj polip sie zmniejszyl, mam nadzieje, ze bede miala coraz mniej z nim klopotow.
Za tydzien 23.10 mam prenatalne oby tam wszystko bylo dobrze.

Hej ja dzis mialam wizyte, wszystko dobrze, maluszek idzie rowno terminem OM i USG, czyli dzis 10t i 6d. Termin 7.05. Ma dwie raczki, dwie nozki, serduszko bije ;)
Moj polip sie zmniejszyl, mam nadzieje, ze bede miala coraz mniej z nim klopotow.
Za tydzien 23.10 mam prenatalne oby tam wszystko bylo dobrze.
super wieści, to niesamowite, że już widać rączki, nóżki

Witajcie dziewczyny :) jestem tu nowa to jest moja pierwsza ciąża w sumie druga.
Pierwsza poroniłam samoistnie.
Jestem w 9 tygodniu termin mam według usg 21maj 2019! Byłam na wizycie u ginekologa w czwartek :) wszystko jest w porządku słyszałam jak serce bije.. ale ja cały czas mam negatywne myśli boje się czuje się dobrze ogólnie czasami mi nie dobrze.. a wy jak się czujecie ?:) przesyłam usg z czwartku to był 8tydz3dzien;)

Załączniki

• EDE8CC21-2CAB-400D-B322-C08C29EE778D.jpeg
    EDE8CC21-2CAB-400D-B322-C08C29EE778D.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 107
Witaj @Marta94 rozgosc się u nas. Życzę nudnych miesięcy ciazy; )
Jesteśmy podobne terminem bo ja 27 maj ;) ja czuję się kiepsko.
Witaj.. ja czuje się różnie.. jeden dzień lepiej drugi gorzej często śpię ale nie wymiotuje czasam jest mi nie dobrze ale nic mi się nie chce nachetniej bym nic nie robiła.. ale boje się cały czas ze coś się stanie cały czas mam ten lek...

@Marta94 witaj. Ten stres jest normalny po stracie. Wiem co przeżywasz, też mam dwa poronienia na koncie. My już do końca ciąży będziemy mieć strach a potem tylko gorzej....

Witaj Marta :) u mnie 6 poronien, strach nie mija mimo pozytywnego nastawienia. Oby do maja, mam nadzieje ze szczesliwie
Ogólnie jak się czujesz ? Ja nie wymiotuje i ogonie nie jest zle często śpię i często sisiam.. czasami się boje ze mam mam mało tych objawów i coś jest nie tak...

reklama
Do góry