Witam, jestem nowa, wcześniej trafiłam na te forum z problem z cin2 ale myślę że to już za mną teraz mam pytanie co do leku castagnus ; zrobiłam badania krwi na testosteron prolaktyna i progresteron (17 dzień cyklu) dodam załącznik jakie wyniki. Pojechała do gin i kazała mi przez 3 miesiące brać tabletki castagnus 2x1 zaczęłam brać w pierwszym dniu miesiączki 4 luty .( stwierdziła żeby zacząć myśleć o ciazy To muszą być dobre wyniki ) Dnia 3 marca powinnam dostać kolejną miesiączkę nie mam nic 0 objawów miesiączki 6 marca dostałam wieczorem lekkie plamienie jednorazowe ( śluz taki różowy bardzo mało ) rano wstałam a tu nic myślałam że zacznie mi się okres (rano jeszcze miałam lekkie palamienie różowe bardzo zmikome) i do dzisiaj cisza ani okresu ani plamienia ani mnei brzuch nie boli ani piersi dziwne czy jest szansa że przez 2 lata nie mogłam zajść w ciążę a tu nagle po 1 opakowaniu tabletek zaszłam ? czy raczej te tabletki tak działają że coś opóźniają ?
reklama
Witam, jestem nowa, wcześniej trafiłam na te forum z problem z cin2 ale myślę że to już za mną teraz mam pytanie co do leku castagnus ; zrobiłam badania krwi na testosteron prolaktyna i progresteron (17 dzień cyklu) dodam załącznik jakie wyniki. Pojechała do gin i kazała mi przez 3 miesiące brać tabletki castagnus 2x1 zaczęłam brać w pierwszym dniu miesiączki 4 luty .( stwierdziła żeby zacząć myśleć o ciazy To muszą być dobre wyniki ) Dnia 3 marca powinnam dostać kolejną miesiączkę nie mam nic 0 objawów miesiączki 6 marca dostałam wieczorem lekkie plamienie jednorazowe ( śluz taki różowy bardzo mało ) rano wstałam a tu nic myślałam że zacznie mi się okres (rano jeszcze miałam lekkie palamienie różowe bardzo zmikome) i do dzisiaj cisza ani okresu ani plamienia ani mnei brzuch nie boli ani piersi dziwne czy jest szansa że przez 2 lata nie mogłam zajść w ciążę a tu nagle po 1 opakowaniu tabletek zaszłam ? czy raczej te tabletki tak działają że coś opóźniają ?
Załączniki
Madame JS
Fanka BB :)
Ale wśród tych badań, które wstawiłaś, to chyba brakuje najważniejszego, by odpowiedzieć na Twoje pytanie...?a tu nagle po 1 opakowaniu tabletek zaszłam ?
??Ale wśród tych badań, które wstawiłaś, to chyba brakuje najważniejszego, by odpowiedzieć na Twoje pytanie...?
Moonstone
Moderator
Robiłaś beta hcg?
Nie robiłam takiego badania zastanawiam się czy to jest wgl możliwe. Często mi się spóźnia miesiączka. Ale teraz dziwnie się czuję bo ani mnie nic nie boli na miesiączkę i do tego te lekkie upławy. I myślę czy to przez te tabletki ?Robiłaś beta hcg?
hemoglobina
Moderator
Jak uprawiasz seks, to chyba ciąża jest możliwa…Nie robiłam takiego badania zastanawiam się czy to jest wgl możliwe. Często mi się spóźnia miesiączka. Ale teraz dziwnie się czuję bo ani mnie nic nie boli na miesiączkę i do tego te lekkie upławy. I myślę czy to przez te tabletki ?
Łał naprawdę ? Jak byś się starała o dziecko 2 lata to byś wiedziała że to wcale nie jest takie proste. Masz tak odpisywać to poprostu nie odpisuj i zajmij się sprzątaniem w domu. Tyle mam do powiedzenia.Jak uprawiasz seks, to chyba ciąża jest możliwa…
hemoglobina
Moderator
Starałam się dłużej niż 2 lata. A ty licz się z głupimi odpowiedziami, gdy zadajesz głupie pytania.Łał naprawdę ? Jak byś się starała o dziecko 2 lata to byś wiedziała że to wcale nie jest takie proste. Masz tak odpisywać to poprostu nie odpisuj i zajmij się sprzątaniem w domu. Tyle mam do powiedzenia.
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Chyba nie wiesz, jakie przejścia i ile lat starań mają tu niektóre dziewczyny za sobą...Łał naprawdę ? Jak byś się starała o dziecko 2 lata to byś wiedziała że to wcale nie jest takie proste. Masz tak odpisywać to poprostu nie odpisuj i zajmij się sprzątaniem w domu. Tyle mam do powiedzenia.
Podziel się: