cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Smile super wiesci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuper, jakie wasze juz duze moj prawie 2 cm dopieroJa też już po wizycie. Wszystko ok, Maleństwo ma 48mm. 18/10 mam badania prenatalne, a następna normalna wizyta za miesiąc.
Nie mam zdjęcia ale widziałam już dzisiaj wyraźnie głowę, rączki i nóżki... ehhh cudownie ))
Masz termin na 10.05? Bo ja też dziś 9+6Misiactwo super u mnie dzis 9+6, w niedziele tez mam wizyte... i stres jest.
To ciekawa jestem jaki twoj dzidziuś już duży [emoji4] ja byłam tydzien temu to jeszcze malutki byłAna tak z usg wlasnie na 10 maja z om na 2 maja ale od poczatku wiedzialam ze z powodu moich dlugich cykli ciaza na pewno jest mlodsza. No i akuratny termin to 10