reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt majówek.

Marta czuje sie kiepsko, mam mdlosci, duzo schudlam, boli mnie glowa, piersi i to okropnie, nie spie nocami, budze sie 3-4 razy, jest mi slabo i kreci sie w glowie... ale u mnie objawy nie sa zadnym wyznacznikiem, ja ogolnie zle znosze wszystkie ciaze bez wzgledu na to czy rozwijaja sie dobrze czy zle :(
Ujj to Kiepsko może po pierwszym trymestrze ci przejdzie.. ja byłam w czwartek u ginekologa i powiedziała ze jest wszystko porządku serduszko biło słyszałam.. a ja tak strasznie się boje cały czas o tym myśle ze będzie zle ;(

reklama
Dziewczyny, melduje się po wizycie.
Wszystko jest w porządku, wyniki także, dzidzia jest te dwa tygodnie młodsza, bo om miałam 30.07 i to powinien być 12 tydzień, a jest 10. W przychodni wielkie zamieszanie bo im się nie zgadza i nie umiały się doliczyć dwa tygodnie do przodu. Prenatalne mam 30.10, a kolejna wizyta u gin 7.11.

Widziałam pięknie bijące serduszko mojego robaczka, podrzucam wam zdjęcie z dzisiaj :)
IMG_7940.JPG

Załączniki

• IMG_7940.JPG
    IMG_7940.JPG
    243,9 KB · Wyświetleń: 362
Wszystko jest w porządku, wyniki także, dzidzia jest te dwa tygodnie młodsza, bo om miałam 30.07 i to powinien być 12 tydzień, a jest 10. W przychodni wielkie zamieszanie bo im się nie zgadza i nie umiały się doliczyć dwa tygodnie do przodu. Prenatalne mam 30.10, a kolejna wizyta u gin 7.11.

Widziałam pięknie bijące serduszko mojego robaczka, podrzucam wam zdjęcie z dzisiaj :)
Zobacz załącznik 908253
jako

reklama

Zobacz załącznik 908253
Jaki fajny ludzik, już widać gdzie główka, gdzie nóżki, rączki,
A jak Wasi lekarze liczą tygodnie, jak jest np 9t4d to według nich to 9 czy 10, bo mój liczy, że to dopiero 9.

Do góry