reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

reklama
To sie chyba ktos podemnie podszywa :laugh2: zreszta widac ze tu pustki wiec cos nie halo, ale niech bedzie jasne ze ja nabita nie chodze a przynajmniej nic o tym nie wiem:p w zeszlym miesiacu jakos robilam test nawet:D

A któraś kwietnioweczka jest w kolejnej ciąży?? Dziewczyny co u was słychać i waszych maluchów chociaz w wielkim skrócie.

A któraś kwietnioweczka jest w kolejnej ciąży?? Dziewczyny co u was słychać i waszych maluchów chociaz w wielkim skrócie.
Póki co cisza w temacie ciąż, choć plany jakieś są [emoji6]. U nas mały rośnie zdrowo i pełno go wszędzie. Interesuje się najbardziej tym co nie jest zabawką. Kable, gniazdka, mechanizmy, śrubki, no i wielka miłość lampy, nie wiem czemu [emoji6] nawet zgaszone wzbudzają ogromne zainteresowanie. Usiadł na pół roku i za chwilę zaczął raczkować i chodzić przy meblach, a ostatnio wspina się na schody i łóżko, więc ciepła kawa to marzenie [emoji6]. Mamy 6 zębów, w nocy się jeszcze budzimy na mleko, rozszerzenie diety głównie na Tymcia warunkach czyli wszystko sam i sam w łapkach. Dziś kończymy 9 miesiąc i czas pędzi jak szalony [emoji4]
received_450223828998325.jpeg

Te nasze maluchy to takie szoguny ze polowie odechcialo sie kolejnego bobasa :laugh2: osobiscie wiecej nie planuje poki co, nie mowie nigdy:)
Sofi ma charakterek i pokazuje go wszedzie, cos sie nie podoba to piszczy i warczy na kogokolwiek, ale z drugiej strony to taki moj anioleczek do schrupania i jej usmiech odsuwa wszysykie smutki i zmartwienia na dalszy plan:)
Siedzi raczkuje juz od dosyc dawna, zabki mamy trzy i czwarty w drodze, w wigilie postawila swoj pierwszy kroczek no i z dnia na dzien idzie coraz lepiej. Proboje sie jej doprosic jakiegos mama czy tata ale nic z tego skrzeczy na mnie jakby chciala powiedziec daj mi swiety spokoj:p no i czekam z niecierpliwoscia na jej bujna czupryne bo narazie to lysolek i ani mini kucyczka nie bedzie na roczek:laugh2:

reklama
a mi zaś nie pokazuje powiadomień od Natuski tylko od Ciebie Heda dostałam właśnie, hihihi :D
Niezmiernie mi miło...[emoji3][emoji16]

Ja to bym się zdecydowała na kolejne bobo ale w domu już ich nie pomieszcze, musiałabym kupić domek z ogródkiem, najlepiej w górach do tego bernardyna i stado owiec bym miała pretekst do samotnych wypraw w góry [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A tak poważnie ledwo ogarniam moja 3 maluchów. Także wystarczy mi tyle szczęścia... poza tym za starom już[emoji23][emoji16]
Jeśli chodzi a Zuzu, to dziwne to.moje dziecko, takie inne od innych. Nie łapie się na żadne ramki i tabelki. Panna brzydzi się jeść łapkami i czeka jak księżniczka aż ją nakarmią, nie raczkuje ale pełza już ponad miesiąc, siadac sama nie siada ale jak ją posadzi to i siedzi, trzyma ładnie równowagę, mamy 4 zęby, robi papa, kosi-kosi, bawi się w a kuku, wkłada i wyjmuje zabawki z miski czy wiaderka, i rewelacyjnie zdejmuje bombki z choinki. Z mówą jesteśmy na etapie baa i buu.

reklama
Do góry