A nie chciałabyś odpocząć?Chyba muszę @Kalinova kawę postawić bo mnie od psychiatrka uratowała[emoji6][emoji16]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie chciałabyś odpocząć?Chyba muszę @Kalinova kawę postawić bo mnie od psychiatrka uratowała[emoji6][emoji16]
Kusisz....[emoji48][emoji87]A nie chciałabyś odpocząć? [emoji85]
Póki co cisza w temacie ciąż, choć plany jakieś są [emoji6]. U nas mały rośnie zdrowo i pełno go wszędzie. Interesuje się najbardziej tym co nie jest zabawką. Kable, gniazdka, mechanizmy, śrubki, no i wielka miłość lampy, nie wiem czemu [emoji6] nawet zgaszone wzbudzają ogromne zainteresowanie. Usiadł na pół roku i za chwilę zaczął raczkować i chodzić przy meblach, a ostatnio wspina się na schody i łóżko, więc ciepła kawa to marzenie [emoji6]. Mamy 6 zębów, w nocy się jeszcze budzimy na mleko, rozszerzenie diety głównie na Tymcia warunkach czyli wszystko sam i sam w łapkach. Dziś kończymy 9 miesiąc i czas pędzi jak szalony [emoji4]A któraś kwietnioweczka jest w kolejnej ciąży?? Dziewczyny co u was słychać i waszych maluchów chociaz w wielkim skrócie.
Te nasze maluchy to takie szoguny ze polowie odechcialo sie kolejnego bobasaA któraś kwietnioweczka jest w kolejnej ciąży?? Dziewczyny co u was słychać i waszych maluchów chociaz w wielkim skrócie.
Niezmiernie mi miło...[emoji3][emoji16]a mi zaś nie pokazuje powiadomień od Natuski tylko od Ciebie Heda dostałam właśnie, hihihi![]()