Co innego chyba zaginamyZaginamy czasoprzestrzeń
reklama
Moonstone
Moderator
Temat jest z 2023 rokuJa gdzieś pisałam daty ? Bo sobie nie przypomniam ? jeszcze 2023 ?
MartaMarkry
Fanka BB :)
to ja bez dnia kobiet, życzę ci zrobienia beta hcg, by uzyskać odpowiedz na zadane pytanie.I to jest twój problem nigdy nie wiesz co ty ale bardzo dużo masz do powiedzenia o kimś oczywiście mało przyjemnych rzeczy szkoda że dzisiaj 11 a nie 8 złożyłabym ci życzenia na dzień kobiet ale a co tam spóźnię się te 3 dni dużo radości i dystansu dla samej siebie i jak ci się nie chce odpowiadać to nie odpowiadać pozdrawiam bo ta rozmowa prowadzi do niczego
MyszkaMiki30
ale po dwóch latach starań dalej jest szansa na zajście w ciążę więc jeśli nie dostałaś okresu zrób test ciążowy.Łał naprawdę ? Jak byś się starała o dziecko 2 lata to byś wiedziała że to wcale nie jest takie proste. Masz tak odpisywać to poprostu nie odpisuj i zajmij się sprzątaniem w domu. Tyle mam do powiedzenia.
olka11135
Ja gdzieś pisałam daty ? Bo sobie nie przypomniam ? jeszcze 2023 ?
No jakby Ci to powiedzieć kochniutka, pisząc post pojawia się przy nim data i nawet godzina
Ten wątek został więc założony w styczniu 2023:
Jest to też bardzo specyficzny wątek z raczej dość jasnym, prostym regulaminem:
Niestety w Polsce czytanie ze zrozumieniem kuleje od dawna
Madame JS
Kajam się w imieniu przedstawicieli mojej profesjiNiestety w Polsce czytanie ze zrozumieniem kuleje od dawna
reklama
Madame JS
To nie Ty o datach wątków decydujeszJa gdzieś pisałam daty ? Bo sobie nie przypomniam ? jeszcze 2023 ?
Podziel się: