Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
urośnie, urośnie,Wadze maluchy juz po 2 cm albo i więcej a mój nawet 1 cm nie ma
Wspaniale, super, ze wychodzisz, widzisz ja tez sie zmagam z polipem i tez tryb ksiezniczki caly czas. Tak jak mowisz ja tez wolalabym byc aktywna, no ale coz zrobic. i zero wspolzycia ;(((Ja już po wizycie, wychodzę do domu, dzidzia urosła i ma już 2,7 cm, serduszko też pięknie bije, ale lekarz nie włączał, bo mówił,że skoro już słyszałam to nie ma sensu, że to nie jest takie obojętne dla maleństwa i lekarz powiedział,że piękna ciąża. Zbadali mnie też ginekologiczne i wszystko ok, chociaż lekarz podejrzewa, że na szyjce mogłam mieć polipa, który pękł, bo coś tam widzi, jakieś ślady. Ogólnie mam zwolnienie do 26.10, wtedy kolejna wizyta, luteina i zastrzyki dalej, termin porodu 12.05. Mam dużo odpoczywać i się oszczędzać, więc przełączam się na tryb księżniczki, a co ;-) chociaż powiem Wam,że wolałabym być aktywna i robić wszystko, ale cóż jak mus to mus. Robili mi usg dopochwowo i przez brzuch i obiema metodami było widać.