reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt majówek.

reklama
To foteczka, troche kiepska...
Roki 9 tydzien :-)
20181011_195632-1.jpg

Załączniki

• 20181011_195632-1.jpg
    20181011_195632-1.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 535
IMG_3605.JPG

To i ja się pochwale moją małą fasolką [emoji7] Dzisiaj 7tc, na usg 6+4, widziałam bijące serduszko, ale jeszcze nie słyszałam [emoji20] 0,57cm cudu i największego szczęścia [emoji7]

Załączniki

• IMG_3605.JPG
    IMG_3605.JPG
    298,1 KB · Wyświetleń: 483
Ja już po wizycie, wychodzę do domu, dzidzia urosła i ma już 2,7 cm, serduszko też pięknie bije, ale lekarz nie włączał, bo mówił,że skoro już słyszałam to nie ma sensu, że to nie jest takie obojętne dla maleństwa i lekarz powiedział,że piękna ciąża. Zbadali mnie też ginekologiczne i wszystko ok, chociaż lekarz podejrzewa, że na szyjce mogłam mieć polipa, który pękł, bo coś tam widzi, jakieś ślady. Ogólnie mam zwolnienie do 26.10, wtedy kolejna wizyta, luteina i zastrzyki dalej, termin porodu 12.05. Mam dużo odpoczywać i się oszczędzać, więc przełączam się na tryb księżniczki, a co ;-) chociaż powiem Wam,że wolałabym być aktywna i robić wszystko, ale cóż jak mus to mus. Robili mi usg dopochwowo i przez brzuch i obiema metodami było widać.
Super wiadomosci mamy ten sam termin

reklama
Do góry