reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Dzisiaj miałam pierwsze usg w UK, dzidzius ma 63.7 mm, rozwija sie prawidlowo. Ustalono mintermin porodu na 24 sierpnia. Bobas chyba spał podczas badania bo prawie się nie ruszał, widziałam jak przykladal rączki do twarzy albo ssal kciuka, nawet mój mąż to zobaczył :) niestety polozna nie chciała mi powiedzieć czy widzi płeć, może Wy coś zobaczycie na zdjęciach? Pani która pobierala mi krew powiedziała, że 85% mam ma rację jeśli chodzi o plec dziecka, moja intuicja podpowiada ze to chłopiec i strasznie jestem ciekawa czy się nie mylę :) jednak mąż twierdzi, że będę w tych 15% które się myli. :)
IMG_0951.JPG IMG_0950.JPG IMG_0949.JPG

Załączniki

• IMG_0951.JPG
    IMG_0951.JPG
    558,4 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_0950.JPG
    IMG_0950.JPG
    572,5 KB · Wyświetleń: 106
  • IMG_0949.JPG
    IMG_0949.JPG
    536,8 KB · Wyświetleń: 104
reklama
ja też po wizycie ;) dzidziuś machał rękami i nogami :D wszystko w normie, tak się cieszę! Ciąża była młodsza prawie tydzień a teraz zgadza sie co do dnia od om! Termin 30.08 lub 1.09 :) dzidziuś dziś miał 5,5cm :) ciśnienie 120/80 cukier troche mniejszy bo 96 ;)

aa i następna wizyta 9.03 :)

Do góry