reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

U mnie dzidzia spioch. Stwierdzil, ze nie ma tatusia, to nie pokaze nic. Nawet nie bylo co mierzyc :p
Za to okazuje sie, ze to juz 17 tydzien! A wg pomarow ostatnich dzic wychodzil koniec 14, takze szalenstwo. Robaczek wazy juz 140g.
Doktor powiedzial, ze z racji iz jestem szczupla, jak bobas prostuje nozki, to moze mi sie tak wypinac, ze powstaje taka pilka.
Najwazniejsze, ze serduszko bije. Odwrocil sie plecami i nijak nie chcial sie ruszyc, wiec sesji duzej jak ostatnio nie mam hihi

17 SSW_0000.JPG 17 SSW_0002.JPG

Moj maly wstulona niezidentyfikowany obiekt.

Załączniki

• 17 SSW_0000.JPG
    17 SSW_0000.JPG
    66,1 KB · Wyświetleń: 102
  • 17 SSW_0002.JPG
    17 SSW_0002.JPG
    66,5 KB · Wyświetleń: 96
reklama
U mnie dzidzia spioch. Stwierdzil, ze nie ma tatusia, to nie pokaze nic. Nawet nie bylo co mierzyc :p
Za to okazuje sie, ze to juz 17 tydzien! A wg pomarow ostatnich dzic wychodzil koniec 14, takze szalenstwo. Robaczek wazy juz 140g.
Doktor powiedzial, ze z racji iz jestem szczupla, jak bobas prostuje nozki, to moze mi sie tak wypinac, ze powstaje taka pilka.
Najwazniejsze, ze serduszko bije. Odwrocil sie plecami i nijak nie chcial sie ruszyc, wiec sesji duzej jak ostatnio nie mam hihi

Cudny to termin ma którego masz ? :)

Ja już się pogubiłam w tych wyliczeniach, co usg to nowy "wiek" ciąży. Wg ostatniego jestem chyba w 16t3d. Właściwie za chwilę półmetek, strasznie się cieszę, ale to tak szybko mija. Po wszystkich dolegliwościach i przygodach dopiero zaczynam cieszyć się ciążą. No i oczywiście panika, że jeszcze prawie nic nie mam i kiedy ja to zorganizuję. Dobrze, że mam internet!

reklama
Do góry