happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Mi tez ta ciaza blyskawicznie leci. Z zakupami czekam na poznanie plci bo po synku mam sporo ubranek ale Jak bedzie dziewczynka rzuce sie w wir zakupow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko dobzre ze to nic takiegoAnia super ze wszystko ok
Ale sie dziś strachu najadlam w trakcie wizyty w toalecie na papierze pojawila sie zywa krew ( sory ze tak opisuje ) wiec zadzwonilam do szefa żeby mnie zmienił pojawił sie w ciagu 15 min ja szyblo do domu i do meza że musimy jechac do lekarza podjechalismy na IP do szpitala tam mnie zbadali i okazalo sie ze mam nadrzerke i to z niej moglo krwawic z dzidzia naszczescie wszystko w porzadku ale strachu sie najadlam. Dostalam luteine dopochwowo i mam sie odzczedzac.