reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Mi tez ta ciaza blyskawicznie leci. Z zakupami czekam na poznanie plci bo po synku mam sporo ubranek ale Jak bedzie dziewczynka rzuce sie w wir zakupow ;)

reklama
No to odetchnęłam :)
Badania wyszły prawidłowo wszystko w normach, jestem baardzo zadowolona pooglądałam sobie dzidziusia
po raz pierwszy tak dokładnie i długo ;)
na 60% chłopczyk ...hmm.. faktycznie na zdjęciu 3d coś tam jest między nogami, widać nie ?
heh zobaczymy bo wiadomo różnie bywa i często na połówkowym chłopcy okazują się dziewczynkami :D
20160218_150927.jpg
20160218_151116.jpg

Załączniki

• 20160218_150927.jpg
    20160218_150927.jpg
    267,4 KB · Wyświetleń: 407
  • 20160218_151116.jpg
    20160218_151116.jpg
    237,3 KB · Wyświetleń: 406
Ania super ze wszystko ok

Ale sie dziś strachu najadlam w trakcie wizyty w toalecie na papierze pojawila sie zywa krew ( sory ze tak opisuje ) wiec zadzwonilam do szefa żeby mnie zmienił pojawił sie w ciagu 15 min ja szyblo do domu i do meza że musimy jechac do lekarza podjechalismy na IP do szpitala tam mnie zbadali i okazalo sie ze mam nadrzerke i to z niej moglo krwawic z dzidzia naszczescie wszystko w porzadku ale strachu sie najadlam. Dostalam luteine dopochwowo i mam sie odzczedzac.

reklama
Ania super ze wszystko ok

Ale sie dziś strachu najadlam w trakcie wizyty w toalecie na papierze pojawila sie zywa krew ( sory ze tak opisuje ) wiec zadzwonilam do szefa żeby mnie zmienił pojawił sie w ciagu 15 min ja szyblo do domu i do meza że musimy jechac do lekarza podjechalismy na IP do szpitala tam mnie zbadali i okazalo sie ze mam nadrzerke i to z niej moglo krwawic z dzidzia naszczescie wszystko w porzadku ale strachu sie najadlam. Dostalam luteine dopochwowo i mam sie odzczedzac.
o matko dobzre ze to nic takiego

Do góry