reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Mi tez ta ciaza blyskawicznie leci. Z zakupami czekam na poznanie plci bo po synku mam sporo ubranek ale Jak bedzie dziewczynka rzuce sie w wir zakupow ;)

reklama
No to odetchnęłam :)
Badania wyszły prawidłowo wszystko w normach, jestem baardzo zadowolona pooglądałam sobie dzidziusia
po raz pierwszy tak dokładnie i długo ;)
na 60% chłopczyk ...hmm.. faktycznie na zdjęciu 3d coś tam jest między nogami, widać nie ?
heh zobaczymy bo wiadomo różnie bywa i często na połówkowym chłopcy okazują się dziewczynkami :D
20160218_150927.jpg
20160218_151116.jpg

Załączniki

• 20160218_150927.jpg
    20160218_150927.jpg
    267,4 KB · Wyświetleń: 402
  • 20160218_151116.jpg
    20160218_151116.jpg
    237,3 KB · Wyświetleń: 403
Ania super ze wszystko ok

Ale sie dziś strachu najadlam w trakcie wizyty w toalecie na papierze pojawila sie zywa krew ( sory ze tak opisuje ) wiec zadzwonilam do szefa żeby mnie zmienił pojawił sie w ciagu 15 min ja szyblo do domu i do meza że musimy jechac do lekarza podjechalismy na IP do szpitala tam mnie zbadali i okazalo sie ze mam nadrzerke i to z niej moglo krwawic z dzidzia naszczescie wszystko w porzadku ale strachu sie najadlam. Dostalam luteine dopochwowo i mam sie odzczedzac.

reklama
Ania super ze wszystko ok

Ale sie dziś strachu najadlam w trakcie wizyty w toalecie na papierze pojawila sie zywa krew ( sory ze tak opisuje ) wiec zadzwonilam do szefa żeby mnie zmienił pojawił sie w ciagu 15 min ja szyblo do domu i do meza że musimy jechac do lekarza podjechalismy na IP do szpitala tam mnie zbadali i okazalo sie ze mam nadrzerke i to z niej moglo krwawic z dzidzia naszczescie wszystko w porzadku ale strachu sie najadlam. Dostalam luteine dopochwowo i mam sie odzczedzac.
o matko dobzre ze to nic takiego

Do góry