reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

to kazdego indywidualna decyzja. moj maz teraz nie chce byc przy porodzie- po pierwszym porodzie juz nie chce i c=wcale mu sie nie dziwie. mialam ciezki porod ktory skonczyl sie cieciem bo mala byla duza.

reklama
kassia-u nas znowu sie zgadzamy...przy pierwszym byl bo oboje chcielismy a teraz oboje nie chcemy...on twierdzi ze nie musi drygi raz tego ogladac a ja ze bez niego lepiej sie skupie(choc przy pierwszym bardzo mi pomógł) i umowilismy sie ze nie bedzie a w razie komplikacji dojedzie*mieszkamy 5min od szpitala

Gratuluję udanych wizyt.
20160406_195904.jpg
Ja po USG 3D. Wszystko prawidłowo malutki o tydzień większy, waży około 550 gram. Taki podobny do braciszka, że w szoku byliśmy :-). Lekarz uspokoił mnie, że łożysko nie jest bardzo nisko, więc mam już o tym nie myśleć. No i jak to doktor określił jest duży pistolet :-) i nawet w opisie napisał : płeć męska, więc Dominika81 możesz wpisać na listę chłopca. Narazie jest ułożony poprzecznie, ale ma jeszcze dużo czasu na odwrócenie.

Załączniki

• 20160406_195904.jpg
    20160406_195904.jpg
    832,4 KB · Wyświetleń: 149
Gratuluję udanych wizyt.
Zobacz załącznik 753822
Ja po USG 3D. Wszystko prawidłowo malutki o tydzień większy, waży około 550 gram. Taki podobny do braciszka, że w szoku byliśmy :-). Lekarz uspokoił mnie, że łożysko nie jest bardzo nisko, więc mam już o tym nie myśleć. No i jak to doktor określił jest duży pistolet :-) i nawet w opisie napisał : płeć męska, więc Dominika81 możesz wpisać na listę chłopca. Narazie jest ułożony poprzecznie, ale ma jeszcze dużo czasu na odwrócenie.
Super :) śliczny chłopak :)

To nie jestem sama, mój mąż też nie będzie przy porodzie. Umówiliśmy się, że będzie na miejscu w szpitalu.

Tamtusia śliczny synek i super ujęcia :)

widze kilka was nie chce rodzic z mezem. Troche mi razniej z ta mysla bo moj m. byl przy wszystkich czterech porodach od poczatku do konca a teraz chyba nie damy rady bo nie mamy nikogo do dzieci za bardzo. Ciezko mi troche z ta mysla ale z drugiej strony ja chce wracac do domu po porodzie Jak bedzie ok. Wiec bedziemy juz wszyscy razem.

I ja jestem po wizycie, dzis badania polowkowe i krzywa cukrzycowa :) szyjka 3,7 cm, z Antonim wszystko dobrze, z OM jest 22+3tc natomiast z USG 23+6, ma 30cm i wazy 550g :) probowalam wkleic zdjecie, niestety moj komputer wariuje, moze pozniej mi sie uda, bo na jednym maluszek robi raczka znak Peace, a na drugim slicznie widac jego buzke :) musze tez przyznac ze nie taka straszna ta krzywa cukrowa jak myslalam :)

super Nati ze wszystko ok.

widze ze nie tylko moj maluszek przekroczyl wage 500g :) i jest tu wiecej takich " byczkow" :p

reklama
a ja byłam przerażona, że mój ważył 407 g :) A tak naprawdę to super, dobrze, że te nasze maluszki tak szybko rosną :)

Do góry