reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Dominika u mnie mała ulozona poprzecznie i bardzo nisko w kartę kolejny raz wpisali ze wskazania do CC a tez raczej nie chce :/

Dominika-mimo wszystko boje sie CC...no moze sie samego CC a tego ze pozniej bede dlugo dochodzic do siebie(po pierwszym porodziw 2tyg bylo tak mega zle a pozniej juz normalnie) a mam przecuez synka i musze poswiecac czas tez jemu

happyy ja ok tygodnia po cesarce dochodzilam do siebie. to kwestia indywidualna- ty mloda jestes wiec szybciej dojdziesz. ja chcialabym ciecie jednak

ja po cc dochodziłam do siebie pare dni. znacznie lepiej czułam się po cc niż po sn, bo jednak po sn wszystko mnie na dole bolało ponad tydzień, a po cc rana mnie ciągnęła lekko przez pare dni. po 12h I tak miałam już synka przy sobie I się nim zajmowałam 24h.
jednak sn to zupełnie inne przeżycie, o wiele fajniejsze, pomimo że boli.
a cc to co, kladą cię na stół, rozcinają, wyjmują dziecko I tyle.
poza tym sn można przeżyć z mężem I dla dziecka to jest inna "droga", o wiele bardziej naturalna.
wiadomo, jak nie miałam wyboru to trudno. ale z wyboru nigdy bym nie chciała cc.

reklama
Dominika ja w moim SN naprawdę nie widze nic fajnego...koszmar to po prostu byl koszmar...chyba najgorsze przezycie w moim życiu mimo ze oczywiście radosc z malego ogromna...alr ten bol i strach o dziecko...masakra:/ CC tez moge miec swojego przy sobie...w uk to norma :)
kassia-no wiadomo ze kazdy inaczej

Do góry