reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Nati super ze z maluszkiem wszystko ok :-)

Ja bylam na ocenie serduszka bo tydzien temu Kubuś nie chciał współpracować dzis udało obejrzeć serduszko i wszystko ok :-) ale dowiedzialam sie dlaczego tak slabo czuje mojego przystojniaka :-) po pierwsze lozysko mam z przodu a po drugie jest obrucony plecami i kopie mnie po kregoslupie :-) łobuz jeden

Gratuluję slicznych dzieciaczkow. To u mnie tylko takie maleństwo miało na badaniu ponad 300 już się stresuje, że za malo. Ja przy poprzednim porodzie nie chciałam męża on chciał bardzo, jak przyszło co do czego to prosiłam go, żeby został, choć on był bardziej wystraszony niż ja. Przyznał mi się dopiero jakiś czas po, że stał i się trzas jak osika :-) teraz chce, żeby byl,bo wsparcie miałam duże a jak wyjdzie to zobaczymy

niunia ja tez mam lozysko z przodu, a tak sie martwilam czemu tak slabo go czuje podczas kiedy wszystkie tu rozpisuja sie o szalenczych kopniakach :)

moj synek tez jest glowka do dolu i dosc nisko co odczuwam. Ale to Standard. Wszystkie dzieci tak mi sie ukladaja Kolo 20tc i zostaja do konca wiec dobrze zeby i tym razem tak bylo.

Cześć dziewczyny właśnie wróciłam że szpitala. Miałam rano różowe uplawy a potem brązowe więc lekarz kazał przyjechac. Na szczęście wszystko dobrze mam i najprawdopobnie wszystko przez kaszel bo ciągle jestem bardzo przeziebiona.
Przy okazji usg dowiedziałam się że będzie chlopak ;) mały leży nóżkami do dołu więc to co czuje to kopniaki.
Za tydzień połowkowe więc jeszcze raz zobaczę malenstwo

reklama
Gratulacje synka hellevoet !
Normalnie zaczyna mnie denerwować ten tel tzn forum na tel bo od wczoraj jak miałam aktualizacje nie mam juz możliwości polubić jakikolwiek post :( znikło, wyparowało. ...

Do góry