reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Ja też dziś po wizycie :)) znów dziś oglądałam chwilę szkrabka i co ?? chłopak jak się patrzy gin
potwierdził diagnozę tamtej lekarki od prenatalnych choć nic nie mówiłam co ona stwierdziła hehe
czyli będzie chłopczyk :D
Witaminy mi zalecił Elevit lub Prenatal II ?? Znacie ??
No i na przyszłą wizytę 22 marca mam zleconą tę krzywą cukrową czy jak to się tam zwie ;)
dziewczyny ponoć okropne badanie , na czym konkretnie polega ?? miała któraś ???
i tyle ... czyli Maja i inne imiona dziewczęce i sukieneczki odeszły w zapomnienie hehe
trzeba skupić się bardziej na chłopięcych ;) nooo

aniab - krzywa cukrowa polega na tym że pobierają Ci krew na czczo, potem dają glukozę do wypicia (słodkie jak cholera bo to chyba 75% cukru) i po godzinie znów pobierają krew a potem jeszcze raz po 2h od wypicia glukozy.

Dziewczyn super ze wizyty udane :-)
Ania nie dobra ta glukoza do picia slyszalam ze jezeli odrzuca sie slodkie to warto zabraz ze soba sok z cytryny wtedy ponoc nie jest takie zle do wypicia

aniab - krzywa cukrowa polega na tym że pobierają Ci krew na czczo, potem dają glukozę do wypicia (słodkie jak cholera bo to chyba 75% cukru) i po godzinie znów pobierają krew a potem jeszcze raz po 2h od wypicia glukozy.

ojej tyle czasu w laboratorium się siedzi ???
masakra heh

reklama
aniab - ok 2h niestety, i jak słodkiego nie dasz rady to serio lepiej wziąć sok z cytryny ;)

Do góry