reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Ja też dziś po wizycie :)) znów dziś oglądałam chwilę szkrabka i co ?? chłopak jak się patrzy gin
potwierdził diagnozę tamtej lekarki od prenatalnych choć nic nie mówiłam co ona stwierdziła hehe
czyli będzie chłopczyk :D
Witaminy mi zalecił Elevit lub Prenatal II ?? Znacie ??
No i na przyszłą wizytę 22 marca mam zleconą tę krzywą cukrową czy jak to się tam zwie ;)
dziewczyny ponoć okropne badanie , na czym konkretnie polega ?? miała któraś ???
i tyle ... czyli Maja i inne imiona dziewczęce i sukieneczki odeszły w zapomnienie hehe
trzeba skupić się bardziej na chłopięcych ;) nooo

aniab - krzywa cukrowa polega na tym że pobierają Ci krew na czczo, potem dają glukozę do wypicia (słodkie jak cholera bo to chyba 75% cukru) i po godzinie znów pobierają krew a potem jeszcze raz po 2h od wypicia glukozy.

Dziewczyn super ze wizyty udane :-)
Ania nie dobra ta glukoza do picia slyszalam ze jezeli odrzuca sie slodkie to warto zabraz ze soba sok z cytryny wtedy ponoc nie jest takie zle do wypicia

aniab - krzywa cukrowa polega na tym że pobierają Ci krew na czczo, potem dają glukozę do wypicia (słodkie jak cholera bo to chyba 75% cukru) i po godzinie znów pobierają krew a potem jeszcze raz po 2h od wypicia glukozy.

ojej tyle czasu w laboratorium się siedzi ???
masakra heh

reklama
aniab - ok 2h niestety, i jak słodkiego nie dasz rady to serio lepiej wziąć sok z cytryny ;)

Do góry