reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
Czy wie ktoś może jak usunąć rysę ze złotego pierścionka?
Mój Franio na Gwiazdkę dostanie taki kubek, ale czy załapie o co chodzi?
Opinie o Doidy Cup niezwykły kubeczek Bickiepegs - bangla.pl
Opinie o Doidy Cup niezwykły kubeczek Bickiepegs - bangla.pl
tygryskowa
Jelsa, próbujcie. U nas Borys szybko się nauczył pić z normalnego kubka, bo chciał naśladować nas. Fajny ten kubeczek z linka, chyba też małej zakupię.
justyna280788
Powiedzcie mi czy wasze dzieciaczki też tak stópki do środka zakręcają tzn może nie jakoś cały czas ale częstawo?
mea-84
Moja tak i też się nad tym ostatnio zastanawiałam czy to ok, bo nie wiem
SophieAnne25
Moja też tak zakręca, zwłaszcza jak boso na macie leży
justyna280788
No ja się juz wystraszyłam że coś nie tak i że bedzie miał problem z chodzeniem, bo to tak dziwnie wygląda takie wykręcanie nawet jak go tak probuje postawić trzymając pod paszki żeby zobaczyc to czasem stanie na stópkach a czasem nogę całkowicie do środka przekręcaA jak lezy to i dwie też czasami tak skręci
reklama
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie bioderek.
?Otóż byliśmy na biodrach dwa razy, obowiązkowo w 6tyg - wszystko ok proszę przyjść za 2mc
Byliśmy w 3mc - wszystko ok proszę przyjść w 6mc.
I teraz pytanie. Czy ja muszę iść na te biodra, ile wy razy byłyście - chodzi mi o dzieciaczki i których było wszystko ok.
Chodzimy na nfz, ale nie rozumiem po co tyle razy skoro jest wszystko wporządku.
Czy lekarz w ten sposób sobie zarabia na nfz czy co?
Jednak nie po drodze mi 30km samej z dzieckiem żeby usłyszeć znowu że wszystko ok.
?Otóż byliśmy na biodrach dwa razy, obowiązkowo w 6tyg - wszystko ok proszę przyjść za 2mc
Byliśmy w 3mc - wszystko ok proszę przyjść w 6mc.
I teraz pytanie. Czy ja muszę iść na te biodra, ile wy razy byłyście - chodzi mi o dzieciaczki i których było wszystko ok.
Chodzimy na nfz, ale nie rozumiem po co tyle razy skoro jest wszystko wporządku.
Czy lekarz w ten sposób sobie zarabia na nfz czy co?
Jednak nie po drodze mi 30km samej z dzieckiem żeby usłyszeć znowu że wszystko ok.