reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

Ja mam nadal rozstępy może trochę zjaśniały. Ale u mnie wyższa szkoła jazdy bo są głębokie a nie które na długość ok 15cm. I mnóstwo takich na 2cm.

reklama
ooo dzięki kasiadom, dziś będę w smyku a nie przyszło mi do głowy, że tam też mogą być:tak:

Ann jak masz coś jeszcze do kupienia to lepiej poszukaj na all, w smyku przynajmniej u nas te siateczki kosztują ok 22 zl a ja na all płaciłam 12, wiadomo sama siateczka się nie kalkuluje ale z czymś innym to bardzo

Eve co do tego prania to nie ryzykowałam tych 95 st ale nawet nasza połozna powiedziała, że nie patrzeć na metki tylko jak bawełna to prac na 90 i nie trzeba prasować, tylko ja to jakaś strachliwa wypiorę i co wyrzucę... bo na wszystkich moich "bawełnianych " rzeczach jest max 40

Ale po co aż w 90 ?? Ciekawa jestem czy ona prała w tylu?? Chyba gotowała w garze, bo podejrzewam, ze w jej czasach pralki nie miały regulacji temp.

ja też piorę w 40 st, ale osobno .... Jak pamiętam to właczę dodatkowe płukanie, ale rzadko pamiętam:-D:-D

ja piore w lovelli w 40 st osobno; no i prasuje - strasznie tego nie lubie, ale jakos takie przyjemniejsze w dotyku sa te rzeczy.

no z tym wywijaniem,to nie wiem jak to wyszlo, ale niezaleznie od siebie i R i ja tak zakladalismy. mi to nawet tak sie bardziej podoba :-D

reklama
ja tą siateczkę myję po każdym użyciu, a przed użyciem przelewam wrzątkiem, my narazie jemy z tego tylko jabluszko więc specjalnie te otworki się nie zapychają, ponoć po bananie ciężko to umyć

Do góry