reklama
sabib
Fanka BB :)
nadalka ja tez byłam w 6 tyg i kazał przyjsc za 2 miesiace ale poszłam do innego lekarza i dopiero on mnie oswiecil ze mała miała lekka dysplazje stawów biodrowych, nie wymagało to zadnej rehabilitacji ani pieluchowania ale chcieli kontrolowac i tez mam ostatnia usg w 6 miesiacu. moze tez u ciebie tak bylo a poprostu ci konowal nie powiedzial
justyna280788
Dziewczyny który wy ten kubek niekapek polecałyscie?
Agga1979
My mieliśmy w 6 tygodniu, potem po piątym miesiącu to na nfz. Druga wizyta już bez usg. Ale pojechaliśmy prywatnie i następna wizyta jak skończy roczek i jednocześnie będzie w stanie przejść 20 metrów. Nikt nam nie kazał jeździć co 3 miesiące
to może i ja tak zrobię?My mieliśmy w 6 tygodniu, potem po piątym miesiącu to na nfz. Druga wizyta już bez usg. Ale pojechaliśmy prywatnie i następna wizyta jak skończy roczek i jednocześnie będzie w stanie przejść 20 metrów. Nikt nam nie kazał jeździć co 3 miesiące
bo to ku. bez sensu jeździć do 6mc :/ skoro dobrze?
justyna ja mam z tych Kubek niekapek Canpol z uchwytem i silikonowym ustnikiem 320 ml - sklep dla dzieci – 2o2.pl
sylwuskavol
U nas z bioderkami wszystko w porządku. Wizyty na nfz i też trzecia w 6-7 miesiącu życia. Usg miałyśmy na obu. To chyba tak jest że tyle tych wizyt.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Nadalka, ja byłam 3 razy. Za każdym razie wszystko było ok. Teraz juz mamy nie przychodzić
Justyna, Wojtek pije z tego PHILIPS AVENT KUBEK NIEKAPEK BUTELKA 200ml 6m+ (2886727350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Justyna, Wojtek pije z tego PHILIPS AVENT KUBEK NIEKAPEK BUTELKA 200ml 6m+ (2886727350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama