reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Zassać rurkę to nie jest tak łatwo, zgadzam sie tu z wiką, ze to starsze dzieci łapią. Ten kubek dynamiczny to to mam po Adzie, mało go uzywała, bo się jakoś tak szybko nauczyła z kubka normalnego pić.

reklama
Jelsa, próbujcie. U nas Borys szybko się nauczył pić z normalnego kubka, bo chciał naśladować nas. Fajny ten kubeczek z linka, chyba też małej zakupię.

No ja się juz wystraszyłam że coś nie tak i że bedzie miał problem z chodzeniem, bo to tak dziwnie wygląda takie wykręcanie nawet jak go tak probuje postawić trzymając pod paszki żeby zobaczyc to czasem stanie na stópkach a czasem nogę całkowicie do środka przekręca:dry:A jak lezy to i dwie też czasami tak skręci

reklama
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie bioderek.
?Otóż byliśmy na biodrach dwa razy, obowiązkowo w 6tyg - wszystko ok proszę przyjść za 2mc
Byliśmy w 3mc - wszystko ok proszę przyjść w 6mc.

I teraz pytanie. Czy ja muszę iść na te biodra, ile wy razy byłyście - chodzi mi o dzieciaczki i których było wszystko ok.
Chodzimy na nfz, ale nie rozumiem po co tyle razy skoro jest wszystko wporządku.
Czy lekarz w ten sposób sobie zarabia na nfz czy co?

Jednak nie po drodze mi 30km samej z dzieckiem żeby usłyszeć znowu że wszystko ok.

Do góry