reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Ja piorę cały czas w Vizirze Sensitive. Czasem w ruch idzie Persil. Zawsze daje podwojne płukanie.

A kupy u nas sa hmmm takie jak napisala Mela - tęczowe :-D

Ostatnio mała pałaszowała ziemniaczki ze szpinakiem. Pieluche strach było otworzyć :rofl2:

reklama
Ale straszycie mnie tymi kupami.:-DJa to trochę odzwyczajona jestem od ch widok. Jedna na 10 dni. Także jak już jest to radość wielka, że w końcu dziecko kupę zrobiło. Właśnie zaczęłam wprowadzać słoiki tzn od wczoraj zobaczymy jakie będą kupowe rezultaty?:baffled:

Kupki:rofl2:
Nigdy nie myślałam, ze to moze być takie fascynujące... Jak P. małą przebiera, to zawsze zdaje mi relacje z jej barwy i kosystencji... Później mała dyskusja "po czym", "dlaczego"...
U nas też cała tęcza już chyba była. Ale od kiedy dajemy Marysi "inne":rofl2: pokarmy, to strach pieluchę otwierać, i mamy dyżury z P.:cool:
pierzemy w "dzieciowym", a prasowałam do 4 miesiąca... moja siostra urodziła w ubiegły roku w lipcu i smiała sie że po 4 miesiącu przestanę pracowac;-) i tak też sie stało. Teraz staramy się by równiutko i ładnie rozwieszać ubranka... i jest git!

U mnie jest tak samo... kupki to cała paleta barw :tak:

A ja mam pyt od kiedy przekładacie materac w łóżeczku na tą drugą strone?
I czy wodą morską mogę psikać codziennie nosek...czy jest jakis limit przez ile dni mozna?

justyna przypomniałaś mi, bo o to samo miałam pytać!! :)
Ja tą wodę morską psikam rano, i przed snem tylkoi wyłącznie profilaktycznie, i podpinam się pod pytanie: czy tak można???

Jeszcze jedno mam pyt. z tego cop pamiętam to Ann ty przechodziłas z wody zywca na tą z dzbanka brita? Od razu przeszłas czy mieszalas jakos pól na pól żeby przyzwyczaić...>?
Kurczę bo nie wiem jak to zmienic zeby nie było boli brzuszka....
A tak w ogóle gdzies przeczytałam na jakiejs stronie jak któras pisała ze takim mały dzieciom nie poleca się picia takie wody :sorry:

reklama
Do góry