reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
sarisa- ja jakoś specjalnie nie kombinowałam z jedzeniem, jadłam prawie normalnie, a mała i tak wiecznie jakieś problemy z brzuchem, więc już mi ręce opadają, bo lecą mi włosy, waga, skóra się pogorszyła. Oczywiście nie jadłam nic ostrego, smażonego, a i tak źle...
justyna - ja Ninie dawałam głównie bobovitę i gerbera. Teraz mam problem bo w UK są jakieś tam ich słoiczki, które mi ewidentnie nie pasują, a w polskim sklepie za słoiczek zapłacę taką marżę, że oczy z orbit wychodzą. Teraz np Nina ma trzydniówkę, więc wolałam łagodny słoiczek dać - zapłaciłam za bobovitę - pomidory z indykiem i kluseczkami 1,89 f - czyli jakieś 9,60 zł
justyna - ja Ninie dawałam głównie bobovitę i gerbera. Teraz mam problem bo w UK są jakieś tam ich słoiczki, które mi ewidentnie nie pasują, a w polskim sklepie za słoiczek zapłacę taką marżę, że oczy z orbit wychodzą. Teraz np Nina ma trzydniówkę, więc wolałam łagodny słoiczek dać - zapłaciłam za bobovitę - pomidory z indykiem i kluseczkami 1,89 f - czyli jakieś 9,60 zł
Bestyja :P
Administrator
Witajcie Lipcóweczki
na naszym forum działa poddział ekspercki,
CHICCO wszędzie tam, gdzie dziecko
w którym odpowiada na pytania nasza ekspertka , Gosia Borecka, doula
( odkryj swoją ścieżkę macierzyństwa | Gosia Borecka – doula w Warszawie i online )
Jest mamą piątki dzieciaczków i ma ogromne doświadczenie w tematyce , laktacyjnej, noworodkowej i niemowlęcej a także okołoporodowej
Zajrzyjcie do niej, na pewno będzie mogła pomóc rozwiać ( jak nie wszystkie to wiele) waszych wątpliwości.
na naszym forum działa poddział ekspercki,
CHICCO wszędzie tam, gdzie dziecko
w którym odpowiada na pytania nasza ekspertka , Gosia Borecka, doula
( odkryj swoją ścieżkę macierzyństwa | Gosia Borecka – doula w Warszawie i online )
Jest mamą piątki dzieciaczków i ma ogromne doświadczenie w tematyce , laktacyjnej, noworodkowej i niemowlęcej a także okołoporodowej
Zajrzyjcie do niej, na pewno będzie mogła pomóc rozwiać ( jak nie wszystkie to wiele) waszych wątpliwości.
twilight
Fanka BB :)
Sarisa ja trzymam, ale powoli rozszerzam.
sarisa-ja nie trzymam, smazone tez jem od czasu do czasu
ada mogła jesc kazdy w sensie gerber, hipp, bobovita- innych nie próbowalam. jak dla mnie najlepsze hipp, mają tez wersje bio ale i najdroższe słoiki.
mysza- wy taam inaczej zarabiacie
ada mogła jesc kazdy w sensie gerber, hipp, bobovita- innych nie próbowalam. jak dla mnie najlepsze hipp, mają tez wersje bio ale i najdroższe słoiki.
mysza- wy taam inaczej zarabiacie
A pewnie ze inaczej :-) (ale kokosów juz nie ma) tylko w porównaniu z angielskim to przegięcie jest. Np w supermarkecie Asda za 10 sloiczkow hipp organic ja zaplacilabym 5£, a za polski sloiczek gerbera (w pl sklepie) 1,56£ wiec za 10 wyszloby prawie 16£... Myśle ze o to Myszy chodziło.
Jak dla mnie czasem przesądzają z cenami, bo czasem w supermarketach są działy z pl żywnością i jest dużo taniej niż w pl sklepie :--(
Złodziejstwo w biały dzień.
Jak dla mnie czasem przesądzają z cenami, bo czasem w supermarketach są działy z pl żywnością i jest dużo taniej niż w pl sklepie :--(
Złodziejstwo w biały dzień.
dziewczyny sprawdźcie sobie sklep dodomku - internetowy sklep spożywczy. Zakupy przez internet, z dostawą do domu i biura. Delikatesy online. Hurtownia: Hipp, Gerber, Bobovita, NAN, Nestle, Bobo Frut, Bebiko, Bebilon, Pampers, Huggies
oni tez wysyłaja za granice. Może się opłaci. Jak kupicie jakiś mały zapasik.
oni tez wysyłaja za granice. Może się opłaci. Jak kupicie jakiś mały zapasik.
reklama
justyna280788
Fanka BB :)
Jakie polecacie pampersy oprócz dady? 1 i 2 były ok ale 3 okazały się straszną klapą nie wiem jakimi je zastąpić,.