reklama
Ja używam huggisow i papierosów activ. Dziewczy by pisały ze te z Rossmanna tez są ok.
Czytalam ostatnio artukuł, w którym było wymienione kilka marek produktów, nie pamietam dokładnie których (było chyba tchibo, nestle i kilka innych) i te same marki na rynku europejskim, w zależności od kraju produkcji tez różniły sie jakością. Tzn. Kawa tchibo produkowana w Niemczech była lepsza niż kawa tchibo produkowana np w Polsce.
A pisze to po to ze pamietam jak dziewczyny narzekały na huggisy,aja złego słowa powiedzieć nie mogę a używam od urodzenia Joschki.
Czytalam ostatnio artukuł, w którym było wymienione kilka marek produktów, nie pamietam dokładnie których (było chyba tchibo, nestle i kilka innych) i te same marki na rynku europejskim, w zależności od kraju produkcji tez różniły sie jakością. Tzn. Kawa tchibo produkowana w Niemczech była lepsza niż kawa tchibo produkowana np w Polsce.
A pisze to po to ze pamietam jak dziewczyny narzekały na huggisy,aja złego słowa powiedzieć nie mogę a używam od urodzenia Joschki.
Pampers activ.Kupiłam paczkę po 35 zł w promocji miesiąc temu, więc od razu zakupiłam 6 paczek. Teraz jak piszecie,że dady 3 kiepskie to mnie zmartwiłyście.Tylko jak to możliwe, że 1 i 2 super a 3 już nie? inny producent robi 1i 2 a inny 3? no bo jak inaczej to wytłumaczyć?
SophieAnne25
Fanka BB :)
U nas się 3 Dady sprawdzają w sumie, nie przesikuje kupa raczej też nie wychodzi bokiem. Tylko potwornie mi śmierdzą. No nie wiem co jest z nimi nie tak ale jadą taką chemią i strasznie czuć z nich moczem nawet po jednym siknięciu, w 1 i 2 tak nie było. Zamierzam kupić Pampers activ baby bo są w większych paczkach to zobaczę jak się sprawdzą. Z tych z rossmana używałam raz jedynek bo P kupił przez pomyłkę i byłam zadowolona tylko bardzo sztywne były. Haggies'ów nie używam, jak pracowałam w żłobku to mnóstwo dzieci miało na nie uczulenie, nie chciałam ryzykować (ale na tych bez alergii całkiem fajnie się sprawdzały). Happy jakoś nie miałam okazji na swoim dziecku próbować, w żłobku miała jedna dziewczynka, wydawały mi się jakieś takie dziwnie cieniutkie, ale nawet kupy nie było z nich czuć.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź a pytałam bo ja generalnie trzymam. Nie jem smażonego, tłustego, ostrego a waga jak stała tak stoi :-(. A myślałam, że karmienie spowoduje powolny spadek masy ciała, ale to pewnie przez to słodkie ;-). Tak więc od 2 dni rzuciłam słodycze i zobaczymy jak będzie.
Justyna może trafiłaś na jakąś wadliwą paczkę. Bo ja ze starszą córą używałam 3 i 4 i nie mogę złego słowa powiedzieć. Ani razu nie przeciekły w przeciwieństwie do huggisów, jak nawet dużo siusków było to pampek w kroku nie wisiał. A pampersy activ wisiały po kolana.
Jakie polecacie pampersy oprócz dady? 1 i 2 były ok ale 3 okazały się straszną klapą nie wiem jakimi je zastąpić,.
Justyna może trafiłaś na jakąś wadliwą paczkę. Bo ja ze starszą córą używałam 3 i 4 i nie mogę złego słowa powiedzieć. Ani razu nie przeciekły w przeciwieństwie do huggisów, jak nawet dużo siusków było to pampek w kroku nie wisiał. A pampersy activ wisiały po kolana.
Natkusia sleep& play też są ok i generalnie chyba bardziej z nich byłam zadowolona niż z activ baby. A najbradziej z Dad które bardzo późno odkryłam. Choć rosmanowskie babydream też niczego sobie.My Dady 3 używamy tylko w nocy a w dzień Pampersy :-)
A używała któraś Sleep&Play? Bo mamy jedną paczkę i jakoś nie umiem się do niej zabrać
o tyle że sleep &play nie mają ściąganych rzepów . jeżeli masz rozmiar 3 to się spiesz, bo na brzuszku nie zapniesz
ja właśnie jadę teraz na baby activ i s&p rozmiar 4 ale powiem wam że chyba jednak dla mnie dady najlepsze.
Mała jak w Pampersy nasika to się robią kłęby z tego wkładu, myślę że wiecie o co mi chodzi.
Mieć pampersy to jednak bajer bo czasem nie są tanie, ale chyba jednak wolę dadę, bo jak w nie zrobi siku to pampers jest tylko ciężki, wkład się ani nie rozwarstwia, ani nie roluje.
Kiedyś jej wylatywało bokiem w dadach i 2 i 3 ale to tylko dlatego że miała fazę wielkich kup, pampersy też nie dały temu rady, ale faza przeszła i jest ok.
Fakt dady śmierdzą jak w nie dużo nasika, ewidentnie takim kwaśnym moczem, ale wczoraj pampers firmy pampers śmierdział gówienkiem a w środku nic nie było!
ja właśnie jadę teraz na baby activ i s&p rozmiar 4 ale powiem wam że chyba jednak dla mnie dady najlepsze.
Mała jak w Pampersy nasika to się robią kłęby z tego wkładu, myślę że wiecie o co mi chodzi.
Mieć pampersy to jednak bajer bo czasem nie są tanie, ale chyba jednak wolę dadę, bo jak w nie zrobi siku to pampers jest tylko ciężki, wkład się ani nie rozwarstwia, ani nie roluje.
Kiedyś jej wylatywało bokiem w dadach i 2 i 3 ale to tylko dlatego że miała fazę wielkich kup, pampersy też nie dały temu rady, ale faza przeszła i jest ok.
Fakt dady śmierdzą jak w nie dużo nasika, ewidentnie takim kwaśnym moczem, ale wczoraj pampers firmy pampers śmierdział gówienkiem a w środku nic nie było!
U nas nie ma różnicy z jakiej pieluchy wyleci kupa, bo jak duża to i najlepszy pampers nie dał rady Wczoraj Wojtek się obudził po północy bo przesikał pampka i mał mokro - musiałam przebierać. Dady raczej nie przesika, chyba ze M krzywo założy ;-)
reklama
To już dzisiaj otwieram pakę sleep&play
jeżeli chodzi o dady to ja jestem zadowolona z 1 i 3 ale 2 mi przesikiwał więc użyłam tylko paczkę i nie kupowałam więcej, dziwne
A innych pampków nie próbowałam..
Haha Eve mój też tak czasami zaklei Małemu pampersa, że cały jest posikany no ale byle ma do tego chęć no i oczywiście jest przez Żonkę chwalony ;-) a wczoraj to przebrał pierwszy raz kupę (mnie nie było i został do tego zmuszony) .. aaa był dumny z siebie
jeżeli chodzi o dady to ja jestem zadowolona z 1 i 3 ale 2 mi przesikiwał więc użyłam tylko paczkę i nie kupowałam więcej, dziwne
A innych pampków nie próbowałam..
Haha Eve mój też tak czasami zaklei Małemu pampersa, że cały jest posikany no ale byle ma do tego chęć no i oczywiście jest przez Żonkę chwalony ;-) a wczoraj to przebrał pierwszy raz kupę (mnie nie było i został do tego zmuszony) .. aaa był dumny z siebie
Ostatnia edycja: