reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Więc tak używałam tych z rossmana ale w roz.1 i mała miała od nich czerwoną pupkę (odparzały ją).
Z 1 dady byłam meggaaaa zadowolona, więc zakupiłam karton 2 i to był największy błąd w moim życiu (kupa wylatuje, siki nie wsiąkają, brak słów) - no ale musimy je skończyć jakoś więc w domu ich używamy.
Teraz przechodzimy powolutku na 3. Dady nie próbowałam w tym rozmiarze, mamy s&p i jest ok, Premium Care (u nas rewelacja) i active baby. Wszystko kupione na promocjach !!!
S&L za 24.99 zł paczka
active baby za 37 zł
Premium Care 80 szt. za 38 zł !!!!
Stwierdziłam więc że skoro pampersy które nam się sprawdzają mogę kupić w takiej cenie jak dady to bez sensu się mordować i myć dziecko od pach po nogi po każdej kupie (a mamy ich ok 5 dziennie).

ostatnio trafiłam na promocję w tesco i kupiłam premium care za 38 zł i żałuję że nie wzięłam więcej paczek.
Teraz w tesco są w promocji active baby (karton 150 szt.) za 79,99
zresztą teraz jest mega dużo promocji na pieluchy zobacz PromoBaby.pl

Jutro wybieram się na zakupy i właśnie po pampki więc będę polować ;-)
wiem, że są w tesco fajne promocje ale co tam jestem to 3 nie ma :wściekła/y: a obsługa powiedziała, że ta promocja jest miesięczna i trzeba na nie trafić.. zobaczymy

Zuzia28, ja robię tak samo, tylko że zamiast dady używamy rossmanowskich babydreamsów i fajnie dają radę, nawet tak często nie trzeba zmieniać bo naprawdę dobrze wchlaniają. A dada rozm.3 nam nie podeszły (o czym wszem i wobec ogłaszam po raz któryś w coraz to innym wątku:-) ), ale może spróbujemy rozm.4:-)

Zuzia ja robię identiko!! Pampers Activ Baby na noc i wyjścia a Dada w domu. :tak:

Kupiłam wczoraj Dady 4 ciekawe, czy będą dobre??

Kurcze, a tych sleep&play nigdy nie miałam... chyba musszę sie zaopatrzyć w jedną paczkę i popróbować:tak:

reklama
A ja przetestowałam Dady, huggiesy, pampersy s&p i active baby. I powiem Wam że żadne idealne nie są, ale zdecydowanie najlepiej podchodzą nam Dady3 potem huggiesy 4(3są mniejsze niż innych firm), pampersy activ baby i na końcu s&p. S&p używamy w domu, są cienkie i mało siusków wytrzymają. Na noc najczęściej DADY i nawet bez przebierania w nocy zazwyczaj wytrzymują do rana, wszystkie inne przemakały już ok 3-4 godz.

Do góry