reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

dziewczyny pytanko dotyczące butelki firmy AVENT 260ML -CZY MACIE NA SMOCZKU TAKI DZIWNY "DZYNDZELEK", ODRYWAĆ GO CZY TAK MA BYC? BOJE SIĘ,ŻE W TRAKCIE KARMIENIA ODPADNIE I MALUCH GO POŁKNIE...

Na prośbę producenta (napisał do naszej redakcji) , specjalnie dla Ciebie odpowiedź:
„Ola1985a, w budowie typowego smoczka Philips AVENT nie ma żadnego elementu, który przypominałby wspomniany przez Ciebie "dzyndzelek". Być może jest to egzemplarz z wadą produkcyjną.
Jednak, aby mieć co do tego pewność chciałabym uzyskać więcej informacji. Skontaktuj się proszę z naszą infolinią, 0 801 35 37 37, gdzie konsultant dołoży wszelkich starań, aby wyjaśnić sytuację.”

Liczymy na pozytywne rozpatrzenie prośby.

Z poważaniem,
Ekspert Philips AVENT

reklama
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki.
Czy któraś z Was zna się na tworzeniu szablonów stron www/blogów itp?
i czy któraś z Was umie zrobić jakieś logo na poziomie?
potrzebuję pomocy!

Ann ja niestety nie pomogę.

A mnie w końcu przyszło zadać to pytanie:) Czym wybawiacie plamy z marchewki? Bo kurcze już nowe śpiochy i body brudne hihi (nie wiem jak ona to zrobiła);) włożyłam w wodę i dosypałam vanish , ale nie pomogło. Co Wy robiłyście mamuśki?

I drugie pytanie. Czy to drugie mleko Bebilon jest standardowo od skończonego 6 mca?

ann-87 kiedyś nawet całe strony umiałam robić...ale to stare dobre czasy, niestety już neiwiele z tego pamiętam i nie pomogę:no:. Ale zdaje mi się, że są jakieś programy do tworzenia takich szablonów.

Ania-aneczka vanish to do d.py jest:sorry2:. Ja używam, tak ogóleni do odplamiania, takiego proszku z biedronki, ale to raczej do białych rzeczy i nie wiem czy do ubranek niemowlęcych sie nadaje. Ale ostatnio kupiłam mydełko odplamiające i do plam "kupkowych" sie sprawdza:tak:, nie wiem jak z marchewką, ale myśle, że jakby od razu zaprać to tez będzie ok.

Ja na plamy mam taki sposób: Ubranko do zlewu na plamę Vanish i zalewam wrzącą, dopiero co zagotowaną wodą i tak zostawiam do wystygnięcia. Potem czasem pocieram jeszcze ręcznie jak cos widać i do pralki. Najlepiej oczywiście robić tak póki plama świeża, a i nie zniszczyło mi nigdy niczego, kolory też zostawały takie jakie były:-) Szkoda, że dowiedziałam się o tym sposobie dopiero 1,5 roku temu może więcej rzeczy by przetrwało po Alicji...

reklama
Fakt że dopiero za miesiąc planuję wprowadzać gluten, ale mam w związku z tym pytanie.
Czy trzeba brac do tego koniecznie mleczną kaszkę mannę czy może być zwykła manna?

Do góry