G
guest-1714079215
Gość
Chciałabym, żeby się wypowiedziały dziewczyny, które mają doświadczenie z drugiej strony. Interesuje mnie jakie mają na to spojrzenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z takim podejściem fundujesz jej nieciekawą pozycję wśród rówieśników. Ja osobiście nie lubię ludzi, większość mnie drażni i uważam, że nie mam z nimi o czym gadać, ale nie będę odbierać córce prawa do bycia towarzyską optymistką tętniącą pozytywną energią. Dla dzieci w jej wieku nie jest ważna czystość i porządek w przedszkolu, a beztroska zabawa i fajni
Przynajmniej warto spróbować posprzątać a nie mieć wszystko w dupie.@Onaija Pamiętaj, że w grupie jest 20 dzieci i każde z nich jest wyjątkowe. Nie tylko Twoja córeczka ;-) Każde ma swoje wady i zalety. Bardzo fajnie, że Twoja córka jest otwarta na inne dzieci, ale inne dzieci mogą być tak zestresowane, że odbierają to jako "napaść" na ich przestrzeń (moje by pewnie też na początku tak zareagowały). Musisz dać jej czas. Musi się oswoić z nowym miejscem i nowymi zasadami. I to nie tylko ona, ale też i pozostałe dzieci. Tylko sama się tak nie stresuj. Przecież nie stała się nikomu żadna krzywda.
PS. Serio uważasz, że mokrymi chusteczkami da się wytrzeć siki z podłogi??
No właśnie to zrobiłam. Myślałam że nie trzeba tego pisać skoro twierdzisz że mam wymagania . Dla mnie to nie było problemem, podałam przykład że wchodząc w to roznosimy po reszcie wykładziny na której bawią się dzieci.@Onaija A ty stałaś i patrzyłaś - to jest dopiero hipokryzja. Trzeba było podejść i pomóc. Chociaż załatwić ten ręcznik papierowy czy mopa....