G
guest-1714079215
Gość
Nic mi o tym nie wiadomo. Wątpię, żeby ich na suchara trzymali, ale w sumie spakuję jej butelkę na wszelki wypadek.U nas jeszcze dziecko musi mieć kubek z wodą, żeby mogło pić w każdej chwili. U Was nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic mi o tym nie wiadomo. Wątpię, żeby ich na suchara trzymali, ale w sumie spakuję jej butelkę na wszelki wypadek.U nas jeszcze dziecko musi mieć kubek z wodą, żeby mogło pić w każdej chwili. U Was nie?
U nas picie jest do posiłków, a tak każde dziecko ma mieć swój zamykany kubeczek. Panie też te kubeczki biorą na spacery.U nas nie ma dodatkowego picia. Jak dziecko poprosi pić to dostanie.
Ja nic nie słyszałam żeby przedszkola czy szkoły nie ruszyły z dniem 1 września - placówki mają być oflagowane, mają być prowadzone akcje informacyjne ale nie słyszałam by blokowano uczniom dostęp do edukacji.A co myślicie o strajku nauczycieli (bo on dotyczy tych przedszkolnych także)? Macie jakieś przeczucia czy wogóle dzieciaki będą mogły do przedszkola 1 września pójść?
Ale jest mowa o zamknięciu lub nie otwieraniu placówek? Ja tylko wiem że mają się oflagować i mają być prowadzone akcje informacyjne, niestety nie śledzę tematu na bieżąco bo mam dwa żywioły w domku i jak uruchamiam tel to zamiast się wściekać oglądając czy czytając informacje z kraju to wolę odetchnąć na forum.Wczoraj dopiero ZNP ogłosił akcję protestacyjną, więc czasu na oflagowanie jeszcze nie mieli. W ich dokumencie jest mowa o pogotowiu protestacyjnym, które m.in. ma odpowiadać za oflagowanie