reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienie ,kolejna ciąża.

Hejka.
Dziewczyny ja do tej pory nie dostałam okresu. Robiłam test w dniu w którym powinnam dostać okres,niestety był negatywny. Obecnie spóźnia się 4 dzień. Nie mam żadnych objawów ,które wskazywały że miesiączka przyjdzie. Jedynie bolący brzuch. Ostatnio mialam temperaturę 2 tyg temu i teraz również. Caly czas mam uczucie wilgotności
Często się zdarza że test w dniu terminu miesiączki pokazuje jedna kreskę na ciążowym. Warto powtórzyc lub lecieć do labo na betę jest pewniejsza niż sikaniec.

Co do objawów to często te same objawy mówią o @ jak i o ciąży i ciężko stwierdzić. Równie dobrze mogła się przesunąć owulacja i tym samym miesiączka przyjdzie o tyle dni później co wystąpiła w danym cyklu owulacja.

reklama
Witam Was.
Okresu nie dostałamdo tej pory. A caly czas czuje podbrzusze i jajnik(juz coraz mniej) . Wczoraj mialam uczucie jakby cos pękło,przypuszczam ze to po prostu gazy. Za to do toalety biegałam co chwile. Dzisiaj juz mniej. Jutro mam wizyte u lekarza i jestem ciekawa co powie. Fajnie bylo jakby sie udalo, ale myślę ze moze to hormony szaleją. Nie mam upław, czuje się sucha. Ale lepiej sprawdzić co się dzieje;)

Bylam dzisiaj u lekarza. Stwierdził,że macica jest miekka i ze to charakterystyczne dla ciąży. Po zrobieniu usg powiedziałze wyglada tona wczesną ciąże. Zalecił Bete ;) mam nadzieje ze tym razem nam wyjdzie.
Wow super! Po cichu gratuluję! [emoji3590] Daj znać jak wyniki bety

Wczoraj robilam bete i wyszla 340.95 odpowiada to 4 tygodniowi. W piatek robie kolejna by zobaczyć jak sie powiększyła. W poprzedniej ciazy mialam mały przyrost a lekarki sie pytalam to odpowiedziała ze nic poważnego . Może juz coś bylo na rzeczy.

@szkala a Tobie gratuluję ;) dziecko to najpiękniejsza istota na świecie ;)

reklama
Dziewczyny ,nie wiem czy tak powinno być. Boli mnie brzuch nie jest to mocny ból ale czy mam sie niepokoić? W mojej 1 ciazy tez bolał i się okazało, że maluch się nie rozwijał. Jestem troszke przedwrażliwiona na tym punkcie. Jutro ide na kolejna bete by sprawdzic jaki jest wzrost . Z racji że 1 ciąża była nieudana nie wiem też czy brać leki podtrzymujące ciąże. Do lekarza wybiorę moze w przyszlym tygodniu. Może będzie coś widać :)

Do góry