Nadzieja♥️
Zaangażowana w BB
Kiedy maszU mnie bedzie tylko usg. Krwi nie pobiera.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy maszU mnie bedzie tylko usg. Krwi nie pobiera.
Mam nadz ze wsxystko bedzie dobrze. Nie moge sie doczekac aby znow ujrzec kruszynke naszaKiedy masz
Pracuje od stycznia chce isc na l4. Czuje sie bardzo zmeczonaJa mam dokładnie takie samo nastawienie
Prenatalne mam 30 grudnia.
A Ty pracujesz normalnie ? Bo ja tak ,w żłobku,chciałam na l4 iść w styczniu ale jak widzę ile sie dzieje z dziećmi i moją obsesję ze cos bedzie nie tak to stwierdzam ze moze wczesniej się udam
Tez mialam stymulacje clo.. Poronilam w 6 tc.. Mialam odczekac 3 cykle i odczekalam teraz jestem w ciazy w 11tcCześć ! Chciałam Wam przedstawić moja historie. Byłam przez 4 cykle na stymulacji owulacji za pomocą clo. Udało się za 4 razem. Strasznie się cieszyliśmy. Niestety okazało się puste jajo płodowe w 8 tyg już byłam w szpitalu. Podali mi tabletki poronne , wszystko się wyczyściło ale śluzówka była za gruba wiec musiał być już w 3 dniu zabieg łyżeczkowania. Po łyżeczkowaniu bardzo mało krwawiłam jakieś 3 dni i wszystko doszło do normy. Nic mnie nie bolało. Byłam na kontroli po 2 tyg i wszystko jest ok. W 22 dc od łyżeczkowania dostałam owulacje bo była bardzo obfita i robiłam testy. Strasznie się cieszę ze mi wróciła normalnie owulacja - nie wspolzylismy bo to ryzykowane od razu po cyklu z łyżeczkowanie. Lekarka mi powiedziała ze muszę odczekać 2 cykle i wtedy możemy się starać ale ze jak „wpadniemy” w tym 1 cyklu to nie powinni się nic stać. Pytanie co myślicie ??? Strasznie chce się już starać o dziecko. To było nasze marzenie. W sumie od ponad roku się staramy. Zastanawiam się czy możemy się starać po tym 1 cyklu? Jak myślicie ? Bardzo się boje ze znowu się pojawi to puste jajo albo pójdzie coś złe znowu z ciąża...pomocy !
I później po tych 3 cyklach miałaś normalnie owulacje bez clo?Tez mialam stymulacje clo.. Poronilam w 6 tc.. Mialam odczekac 3 cykle i odczekalam teraz jestem w ciazy w 11tc
Mialam przez te 3 cykle sprawdzana owu niestety brak. Ta ciaza rowniez powstala dzieki cloI później po tych 3 cyklach miałaś normalnie owulacje bez clo?
Ja się cały czas zastanawiam czy po tej miesiączce startować ze staraniem czy faktycznie odczekać jeszcze jedna miesiączkę i wtedy ae tak się boje ze wtedy nie wypali... a teraz może będę miała owu skoro od razu po łyżeczkowaniu miałam.Mialam przez te 3 cykle sprawdzana owu niestety brak. Ta ciaza rowniez powstala dzieki clo
Ja bym odczekala staralam sie 5 lat wiec i po stracie odczekalam te 3 msc. Musialam dosc do siebie emocjonalnieJa się cały czas zastanawiam czy po tej miesiączce startować ze staraniem czy faktycznie odczekać jeszcze jedna miesiączkę i wtedy ae tak się boje ze wtedy nie wypali... a teraz może będę miała owu skoro od razu po łyżeczkowaniu miałam.