callina
Fanka BB :)
GratulujęMam wynik, 95. Kurde, a takie mocne mi te testy już wychodziły, że myślałam, że będzie wyższa![]()

Który cykl starań i który bobas?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęMam wynik, 95. Kurde, a takie mocne mi te testy już wychodziły, że myślałam, że będzie wyższa![]()
2 cykl i 2 dzieckoGratuluję
Który cykl starań i który bobas?![]()
Ojej... To wybacz, ale strasznie się nakręcasz. Przecież dopiero co zaczęliście się starać, od razu był jeden biochem, co w zasadzie jest dobrym znakiem, bo pokazuje, że możesz szybko zajść w ciążę. Nie chcę, żebyś to źle odebrała, ale naprawdę nie widzę sensu w robieniu tych badań i chodzeniu po lekarzach na tym etapie. Chyba że faktycznie chcesz ogarnąć sobie te podstawy, to wtedy jak najbardziej, ale nie myślałabym o tym w kontekście jakichkolwiek problemów z zajściem w ciążę. Jedynie ten progesteron bym zbadała, bo miałaś plamienia przed okresem, więc tutaj coś może być na rzeczytak, w styczniu był biochem
Tyle tu dziewczyn, że ciężko spamiętać![]()
Absolutnie nie odbieram tego źle, może po prostu potrzebuje takiego "kubła zimnej wody" od obcej osoby, żeby się wziąć w garść.Ojej... To wybacz, ale strasznie się nakręcasz. Przecież dopiero co zaczęliście się starać, od razu był jeden biochem, co w zasadzie jest dobrym znakiem, bo pokazuje, że możesz szybko zajść w ciążę. Nie chcę, żebyś to źle odebrała, ale naprawdę nie widzę sensu w robieniu tych badań i chodzeniu po lekarzach na tym etapie. Chyba że faktycznie chcesz ogarnąć sobie te podstawy, to wtedy jak najbardziej, ale nie myślałabym o tym w kontekście jakichkolwiek problemów z zajściem w ciążę. Jedynie ten progesteron bym zbadała, bo miałaś plamienia przed okresem, więc tutaj coś może być na rzeczy
Wysyłaj zdj !!Ja znowu test zrobilam i niby widzę cień ale to mozliwe że moje urojenia bo w sumie prawie nic nie widać eh
Jak człowiek chce to coś wypatrzy![]()
Wiesz co, po pierwszym biochemie to raczej nikt Ci nic nie każe sprawdzić, bo to się często zdarza. Większość kobiet nie robi testów tak wcześnie jak my staraczki, więc nawet tego nie wyłapują, po prostu przychodzi trochę spóźniony okres. Ja miałam 2 poronienia i nadal nikt nic nie zlecił, czekali na 3, bo dopiero wtedy badająAbsolutnie nie odbieram tego źle, może po prostu potrzebuje takiego "kubła zimnej wody" od obcej osoby, żeby się wziąć w garść.
Dziękuję za każdą opinię i radę
Na pewno głównie skupię się na tym progesteronie teraz.
Zastanawiam się czemu lekarz po biochemie nie kazał tego sprawdzać![]()
Nie da się zrobić, ledwo widać cokolwiek, możliwe że to miejsce na kreskę, a moje zdesperowane oko już dostrzegaWysyłaj zdj !!![]()
No minimalny zarys widzę, ale to pewnie testowa.Nie da się zrobić, ledwo widać cokolwiek, możliwe że to miejsce na kreskę, a moje zdesperowane oko już dostrzegabo w tamtym miesiącu 9dpo miałam cień a dziś....
Tak też myślę, jedyne co daje mi minimalna nadzieję, to że na wcześniejszych easy @ home tego nie widze, ale wszystko okaze się jutroNo minimalny zarys widzę, ale to pewnie testowa.