Odebrałam wyniki, niestety rano dostałam silnych boli brzucha i krwawienie, w poniedzialek powtórzęe betę i idę do ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki co beta potwierdza wczesna ciążę. Ale progesteron jest bardzo niski jak na ten okres, i prawdopodobnie nie utrzyma ciąży. Musisz się z tym wybrac do ginekologa aby dał Ci leki na podwyższenie progesteronu.Odebrałam wyniki, niestety rano dostałam silnych boli brzucha i krwawienie, w poniedzialek powtórzęe betę i idę do ginekologa Zobacz załącznik 1468408
Póki co beta potwierdza wczesna ciążę. Ale progesteron jest bardzo niski jak na ten okres, i prawdopodobnie nie utrzyma ciąży. Musisz się z tym wybrac do ginekologa aby dał Ci leki na podwyższenie progesteronu.
Póki co beta potwierdza wczesna ciążę. Ale progesteron jest bardzo niski jak na ten okres, i prawdopodobnie nie utrzyma ciąży. Musisz się z tym wybrac do ginekologa aby dał Ci leki na podwyższenie progesteronu.
Tak, tak wiem. Źle się wyraziłam. Chodzilo mi żeby sprawdzić ta niedomoge lutealna jak wspomniała @olka11135 wiec dzięki za poprawienieTo tak nie działa.
Nisko progesteron teraz jest pokłosiem nieprawidłowej ciąży.
Bardzo możliwe, a nawet graniczące z pewnością jest to, że e zdrowej ciąży ta sama osoba miałaby dobry progesteron.
W takim wypadku nie suplementuje się go bez potrzeby
Nie załamuj się, uwierz mi że to dotyczy wielu kobiet i nie przekreśla żadnych szans. Ja mam za sobą 3 poroneinka, mnóstwo znajomych koleżanek też ma za sobą poronienka i cieszą się teraz z dzieci.dzięki dziewczyny za odpowiedzi. U mnie okres rozkręcił sie już ma dobre, wiec tylko dla pewności, ze beta spada powtórzę badania w poniedzialek. Ja i parter jestesmy psychicznie wykończeni tą całą sytuacją. Pierwszy raz mi sie zdarzyło coś takiego. Trzymam kciuki, żeby u Was było wszystko dobrze.
przeszłam to samo w listopadzie minionego roku. W zdrowa ciąże zaszlam w kwietniu. Nie załamuj się. Jeśli to stało się na tym etapie, to zakładam ze ginekolog da zielone światło odrazu i można starać ske na nowo. Nie poddawać sie, zwłaszcza jeśli to pierwszy raz.dzięki dziewczyny za odpowiedzi. U mnie okres rozkręcił sie już ma dobre, wiec tylko dla pewności, ze beta spada powtórzę badania w poniedzialek. Ja i parter jestesmy psychicznie wykończeni tą całą sytuacją. Pierwszy raz mi sie zdarzyło coś takiego. Trzymam kciuki, żeby u Was było wszystko dobrze.