reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

Mi 4 dni przed spodziewaną miesiaczką beta wyszła 4,25 wiec juz coś wtedy drgnęło ale jeszcze troszkę za wcześnie bylo. 2 dni później juz 32. Takze cierpliwosci 🙂

reklama
jeśli est jest negatywny to nie możesz mieć jeszcze objawowo. Dopiero po wzroście hormonu, który wykrywa test (beta hcg) pokazują się pierwsze objawy - a pierwszym, pierwszym jest brak miesiączki.
Mi pierwsze wymioty mdłości pojawiły się w 6tc. Jednak test pozytywny wyszedł dopiero 2dni przed terminem @
Także popieram koleżanki we wpisach. Po terminie braku miesiaczki można działać Beta, test itd

Mi pierwsze wymioty mdłości pojawiły się w 6tc. Jednak test pozytywny wyszedł dopiero 2dni przed terminem @
Także popieram koleżanki we wpisach. Po terminie braku miesiaczki można działać Beta, test itd
dokładnie, ja pierwsze objawy to jak pisałam brak miesiączki i w 6/7tygodnou zgaga/lekkie mdłości i senność. I test dzień przed terminem wyszedł.
Koleżance brakuje jeszcze dobre 8 dni do miesiączki wiec niemożliwe aby coś się już działo.. 😊

Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość, przyda Ci się na przyszłość.
Poczekaj do terminu @ i dopiero idź na betę, bo każdy wątpliwy wynik badania wykonanego wcześniej będzie Ci mącił w głowie, zamiast uspokoić.

Kochane powiedzcie mi czy tutwj cos widac?? Maz mowi ze tak a ja slepa ale nie chce mi sie wierzyc . Dodam ze zrobiony 3dni przed @. Przy 25,26 dniowych cyklach

Załączniki

• 20211118_154552.jpg
    20211118_154552.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 350
Tez wlasnie sie tego obawiam.. brzuch mnie boli tak ciagnie i ten sluz .. dobija mnoe ciagle mam mokro ehh jak nigdy przes okresem... nie napalam sie na to ze jestem tylko podkusilo mnie bo mnie zemdlilo i kawa mi przez pare dni nie smakowala;(

reklama
Tez wlasnie sie tego obawiam.. brzuch mnie boli tak ciagnie i ten sluz .. dobija mnoe ciagle mam mokro ehh jak nigdy przes okresem... nie napalam sie na to ze jestem tylko podkusilo mnie bo mnie zemdlilo i kawa mi przez pare dni nie smakowala;(
mi zawsze przed okresem nie smakuje, brzuch potrafi kilka dni przed okresem boleć, a że sluz to normalne 🤷‍♀️

Do góry