reklama
Qruszon
Fanka BB :)
Mi pierwsze wymioty mdłości pojawiły się w 6tc. Jednak test pozytywny wyszedł dopiero 2dni przed terminem @jeśli est jest negatywny to nie możesz mieć jeszcze objawowo. Dopiero po wzroście hormonu, który wykrywa test (beta hcg) pokazują się pierwsze objawy - a pierwszym, pierwszym jest brak miesiączki.
Także popieram koleżanki we wpisach. Po terminie braku miesiaczki można działać Beta, test itd
dokładnie, ja pierwsze objawy to jak pisałam brak miesiączki i w 6/7tygodnou zgaga/lekkie mdłości i senność. I test dzień przed terminem wyszedł.Mi pierwsze wymioty mdłości pojawiły się w 6tc. Jednak test pozytywny wyszedł dopiero 2dni przed terminem @
Także popieram koleżanki we wpisach. Po terminie braku miesiaczki można działać Beta, test itd
Koleżance brakuje jeszcze dobre 8 dni do miesiączki wiec niemożliwe aby coś się już działo..
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość, przyda Ci się na przyszłość.
Poczekaj do terminu @ i dopiero idź na betę, bo każdy wątpliwy wynik badania wykonanego wcześniej będzie Ci mącił w głowie, zamiast uspokoić.
Poczekaj do terminu @ i dopiero idź na betę, bo każdy wątpliwy wynik badania wykonanego wcześniej będzie Ci mącił w głowie, zamiast uspokoić.
wg mnie testowaKochane powiedzcie mi czy tutwj cos widac?? Maz mowi ze tak a ja slepa ale nie chce mi sie wierzyc . Dodam ze zrobiony 3dni przed @. Przy 25,26 dniowych cyklach
Tez wlasnie sie tego obawiam.. brzuch mnie boli tak ciagnie i ten sluz .. dobija mnoe ciagle mam mokro ehhwg mnie testowa
wg mnie testowa
Tez wlasnie sie tego obawiam.. brzuch mnie boli tak ciagnie i ten sluz .. dobija mnoe ciagle mam mokro ehh jak nigdy przes okresem... nie napalam sie na to ze jestem tylko podkusilo mnie bo mnie zemdlilo i kawa mi przez pare dni nie smakowala;(
reklama
S
Szka
Gość
mi zawsze przed okresem nie smakuje, brzuch potrafi kilka dni przed okresem boleć, a że sluz to normalneTez wlasnie sie tego obawiam.. brzuch mnie boli tak ciagnie i ten sluz .. dobija mnoe ciagle mam mokro ehh jak nigdy przes okresem... nie napalam sie na to ze jestem tylko podkusilo mnie bo mnie zemdlilo i kawa mi przez pare dni nie smakowala;(