reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na prezenty.....

Super watek! Ale zaraz prezentow sobie powybieram! :tak::-D

m&m's i jola tam u Was sa takie sliczne rzeczy. Mnie przede wszystkim urzekly pokazane przez jole "metkowce". W Polsce znalazlam jedynie Pana Metke. Jeszcze jest szansa, ze w mothercare znajde cos, ale nie wiem kiedy teraz sie wybierzemy. Strasznie super jest ta piramidka z metkami i lew! Taki wygladem ciekawszy niz Pan metka. Pan Metka to jednak taka abstrakcja :-)

A wiecie ja mam takie dwie ciotki (siostry mojej matki), dla nich internet, komputery to czarna magia. A efekty typu ich imie na koszulce, kubku itp. wzbudzaja nieprzecietny zachwyt :laugh2: Tak, wiec ja juz wymyslilam, ze na allegro cos wybiore. Jednej to tak dla zartu chyba wezme stringi :tak:

Kiedys dla babci zrobilam zdjecie wszystkich jej wnuczkow i zrobilam w Corelu z takim wierszykiem, kwiatkami, no az sie poplakala, wiec tak mi juz pasuje tu ta bombka z Julki zdjeciem. ;-)

Aha, chyba mmatysia pisala, ze kupuje "Chudego". Ja w zeszlym roku kupilam dla siostry mojej parke Chudego i Jessie. Takie wieksze pluszowe maskotki, znaczy maskotki, no takie miekkie lalki. W zasadzie to wygladaja identycznie jak w bajce. Ona oczywiscie naogladala sie bajki i wszedzie ta Jessie targa za soba.... :tak: Trafny prezent.... A ten co wybralas chyba ma jakies gadzety jeszcze i gada. Super!

reklama
wiecie co,
ja to normalnie jak dziecko się cieszę na te prezenty!! bo ja bardzo lubię dawac prezenty, szczególnie te super trafione.
A najbardziej to się chyba cieszę na te prezenty dla dzieci. Normalnie co i rusz to odpalam sobie na kompie fotki tych "metkowców" dla Mani, no bo to jest takie cudne, takie śliczne że normalnie napatrzec się nie mogę.

A dziś przyszedł samolot dla Mikołaja, to normalnie mało brakowało a byśmy z moim m. zaczęli go składać. :-D:-D:laugh2::laugh2:

o to mi przypomniało historię jak na gwiazdkę jak Mikolaj miał jakieś 3 lata dostał pod choinkę taki drewniany pociąg (kolejkę), i otworzył go tylko z papieru i pudełka a po 10 minutach już wszyscy (sami dorośli bo Mikołaj był pierwszym i jedynym dzieckiem w rodzine z każdej możliwej strony) leżeli na podłodze pod tą choinką i składali te tory tą kolejkę. hi hi hi:laugh2::laugh2::-D:-D
A mikołaj siedział z boku i zajął się czymś innym.:-D:-D:laugh2::laugh2:

o taką kolejką tak po za tym.
town_and_country_train_set.jpg

bardzo polecam!!bardzo bardzo bardzo trafiony prezent i udana zabawka.

Florencja, przykro że nie doszedł ten domek na czas.

a co do kolejki, to poniżej wrzucam ci kilka linków. to sobie możesz obejżeć. Masa różnych firm robi takie kolejki tylko że różnią się one JAKOŚCIĄ wykonania. Stanowczo NIE polecam drewnianej kolejki z Ikei. Natomiast POLECAM zestawy i części firmy BRIO.

Pierwsze Brio:

http://www.bajkowo.pl/list_products.php?a=search_result&sa=advanced&search=&producers=4&ord=pr.name&ordd=0

A tu np jakaś inna firma, zwróć uwagę na wykończenie, ludzi np. No i z doświadczenia wiem że te wagoniki są mniej ciekawe. Ale można np zrobić tak że podstawę kupić taką (fajna jets ta skrzynia), a dokupiś kilka fajnych elementów z brio, np jakeś fajne wagony, czy skrzyżowania czy co się komu podoba.

KOLEJKA DREWNIANA MODNY PREZENT HIT2009 NAJTANIEJ (815078797) - Aukcje internetowe Allegro

i tutaj:
http://ekotoys.pl/zabawki/kolejki.php

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny...
A może macie pomysł na prezent dla dziewczynki lat 6-7?
Moja chrześnica....a to taki wiek ze sama nie wiem czy zabawki czy coś innego?

reklama
Do góry