reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pomysły na prezenty.....

Czesc Dziewczyny, pamiętacie jak na początku tego wątku pisałam o bombkach ze zdjeciem? Dopiero dziś do mnie dotarły:sorry:
Wstawiam zdjęcie jak prosiła Barmanka.
Obraz 002.jpg

reklama
U nas dziewczyny dostana od moich rodzicow...

Vtech Push and Ride Alphabet Train - Smyths Toys

od nas...

Wooden Activity Cube - Smyths Toys

Miala byc jeszcze mama kangurzycaale niestety dziewczyny dorwaly sie do niej i dostaly juz teraz...:blink::blink::blink:

CHICCO KANGUREK EDUKACYJNY -SORTER- DWA JĘZYKI!!! (928916447) - Aukcje internetowe Allegro

Kasica..te pudelka super..te w kwiatki mi sie strasznie podoba...:tak::tak::tak:.No to Roksance tylko lali jeszcze brak...:-):-):-):-)..Fajnie bedzie wygladac...:tak::tak:

Nina...ciekawie ta zabawka wyglada...widac ze mam mnostwo funkcji...:tak:...Co do prezentu od mamy to nie wiem....moi rodzice dali dziewczynom kaske i powiedzieli zeby cos kupic....
Na poczatku mialam im kupic za te pieniazki stoliczek z Fisher Price ale ten pociag wlasnie ma bardzo dobre opinie no i jest taka nowoscia a ten stolik to juz taki oklepany...
Mam nadzieje ze sie sprawdzi...:-)

Ostatnia edycja:
super, że temat został odświeżony :tak:

nina, bardzo, bardzo fajna zabaweczka :tak:

kasica, no ja z wyborem wózeczka nie pomogę :zawstydzona/y:

jola, o tym pociągu nie myślałam (nie znam nikogo kto by miał taką zabawkę, więc niestety nic nie mogę powiedzieć na jego temat:-().
Ta drewniana kostka jest super, też o niej myślałam :tak: :tak: Tylko tak myślę sobie czy ona nie jest czasem dla starszego dziecka? sama nie wiem.. muszę ją oblukać w sklepie ;-)
kangurek też fajny, nawet już miałam w łapkach tą zabawkę ;-):-)
w ogóle kochana, Twoje dziewczynki to są takie chyba bardziej rozwinięte od mojego Marcela :cool2::cool2: dziewczynki ślicznie oglądają książeczki, a mój Marcelito co robi? :sorry2: JE książeczki :sorry2::sorry2:

ja myślałam też m.in. o tym stoliczku z Fisher price...

5cm2wh.jpg

czy któraś z Was go ma, jakie macie opinie?

super, że temat został odświeżony :tak:

jola, o tym pociągu nie myślałam (nie znam nikogo kto by miał taką zabawkę, więc niestety nic nie mogę powiedzieć na jego temat:-().
Ta drewniana kostka jest super, też o niej myślałam :tak: :tak: Tylko tak myślę sobie czy ona nie jest czasem dla starszego dziecka? sama nie wiem.. muszę ją oblukać w sklepie ;-)
kangurek też fajny, nawet już miałam w łapkach tą zabawkę ;-):-)
w ogóle kochana, Twoje dziewczynki to są takie chyba bardziej rozwinięte od mojego Marcela :cool2::cool2: dziewczynki ślicznie oglądają książeczki, a mój Marcelito co robi? :sorry2: JE książeczki :sorry2::sorry2:

ja myślałam też m.in. o tym stoliczku z Fisher price...

5cm2wh.jpg

czy któraś z Was go ma, jakie macie opinie?

Monika....a ja nie zamowilam tej kostki bo nie maja narzie na stanie...:sorry2::sorry2::sorry2:..no nic poczekam az bedzie dostawa..
Ale na pewno ja zakupie bo jest swietna ..i mam nadzieje ze dziewczyny tez sie nia beda zachwycac..:tak:

Co do stoliczka to jesli moge cos podpowiedziec to naczytalam sie ze stoliczek z leapFrog jest o duzo lepszy niz ten z fisher price...

Buy LeapFrog Learn and Groove Bilingual Learning Table. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

poczytaj sobie opinie...

Monika....a ja nie zamowilam tej kostki bo nie maja narzie na stanie...:sorry2::sorry2::sorry2:..no nic poczekam az bedzie dostawa..
Ale na pewno ja zakupie bo jest swietna ..i mam nadzieje ze dziewczyny tez sie nia beda zachwycac..:tak:

Co do stoliczka to jesli moge cos podpowiedziec to naczytalam sie ze stoliczek z leapFrog jest o duzo lepszy niz ten z fisher price...

Buy LeapFrog Learn and Groove Bilingual Learning Table. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

poczytaj sobie opinie...

dzięki Jola, na pewno poczytam :tak::tak:

Barmanko....Nadia ma ten stoliczek i z pełną odpowiedzialnością polecam:tak:
Na prawde jest fajny,dwujęzyczny,kolorowy,gra,śpiewa,róznorodna muzyka...jedyna zabawka którą moje dziecko potrafi się zająć dłużej niż 5 minut:tak::-)
Uczy....choć na to jeszcze za wcześnie...kolorów,cyferek,literek,odgłosów zwierząt:tak:;-)

Zobaczyłam teraz ten stoliczek co Jola pokazywała i na pewno też jest świetny:tak:

Kasica...śliczny ten wózio,Roksanka pewnie będzie zachwycona:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
my bylismy juz na dwoch roczkach. Prezenty jakie dzieciaki podostawaly to:
zjezdzalnia
basen z pilakmi
stolik z krzeselkami
piaskownice
bujaczek elektryczny
bujaczka

Do góry