reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pomysły na obiady

reklama
Kto pamiętam gdzie jest przepi na kotlety z jajek???????

nie znalazłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pomocy
ja go kiedyś podawałam:tak:i mam go w zeszycie z przepisami więc napiszę go jeszcze raz:tak:
6jajek ugotowanych na twardo
2jajka surowe
3-4łyżki żółtego startego sera
4-5łyżek bułki tartej
2łyżki posiekanego szczypiorku
2-3łyzki gęstej śmietany
przyprawy
1-2podsmarzone cebulki
Ugotowane jajka zetrzec na grubych oczkach wymieszac z pozostałymi składnikami formowac kotleciki obtoczyc w bułce tartej i usmażyc na rozgrzanym oleju na złoto:-)

Mam takie pytanie... Jakie sosy robicie? Np. do tych kotletow? do zwyklych schabowych, do mielonych?
u mnie przeważnie jak sa kotlety to nie ma sosu:confused: polewam troszkę tłuszczem ...........:sorry2: Jak za czasów komunistycznych:baffled: Pamiętam jak mama pracowała w Domu Kultury i miała przdział an obiady i chodzilismy do restauracji to zawsze był schabowy, buraczki i ziemniaki polane tłuszczem:baffled:

reklama
Do góry