reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na obiady

reklama
Kto pamiętam gdzie jest przepi na kotlety z jajek???????

nie znalazłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pomocy
ja go kiedyś podawałam:tak:i mam go w zeszycie z przepisami więc napiszę go jeszcze raz:tak:
6jajek ugotowanych na twardo
2jajka surowe
3-4łyżki żółtego startego sera
4-5łyżek bułki tartej
2łyżki posiekanego szczypiorku
2-3łyzki gęstej śmietany
przyprawy
1-2podsmarzone cebulki
Ugotowane jajka zetrzec na grubych oczkach wymieszac z pozostałymi składnikami formowac kotleciki obtoczyc w bułce tartej i usmażyc na rozgrzanym oleju na złoto:-)

Mam takie pytanie... Jakie sosy robicie? Np. do tych kotletow? do zwyklych schabowych, do mielonych?
u mnie przeważnie jak sa kotlety to nie ma sosu:confused: polewam troszkę tłuszczem ...........:sorry2: Jak za czasów komunistycznych:baffled: Pamiętam jak mama pracowała w Domu Kultury i miała przdział an obiady i chodzilismy do restauracji to zawsze był schabowy, buraczki i ziemniaki polane tłuszczem:baffled:

reklama
Do góry