reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
@EWELISIA 19 ja wiem, że nadzieja umiera ostatnia. Ale tutaj nie masz podstaw aby ją mieć. Seks był tylko raz więc ciężko mówić o tym, że ciąża jest młodsza. Beta nie urosła prawie wcale. Powinnaś się niestety pogodzić z tym, że nie da się tej ciąży uratować.

Szczerze chyba zamykam posta i będę się słuchać lekarzy bo znają się na rzeczy
Skoro twierdzą że jest jeszcze czas to nie będę odstawiać leków tylko dlatego że zdaniem niektórych nie ma nadzieji . Pójdę na wizytę USG do ginekologa w następnym tygodniu

Nie wiem czemu unosisz się na wszystkich.
Nikt tu nie chce źle. Założyłaś wątek bo jednak miałaś wątpliwości co do leczenia w innym wypadku nie byłoby tego posta.
Każdej jednej osobie poleciłabym skonsultować się z innym lekarzem i sama przy swoich poronieniach zawsze to robiłam. Mimo, że mam super ginekolożke, to chciałam mieć poczucie, że zrobiłam dla tej ciąży wszystko. Myślę, że to nic złego, ot normalna reakcja kobiety, która pragnie dziecka.
Ty konsultując się z innym lekarzem też nie zrobisz nic złego, po prostu zadbasz o siebie o ciążę.

Skoro twierdzą że jest jeszcze czas to nie będę odstawiać leków tylko dlatego że zdaniem niektórych nie ma nadzieji . Pójdę na wizytę USG do ginekologa w następnym tygodniu
Czekanie nic nie zmieni... Pójście do innego lekarza wcześniej również nic w przebiegu ciąży nie zmieni - możesz jedynie uchronić swoje zdrowie. Rozumiem, że się boisz i masz nadzieję, ale pewne rzeczy są poza naszą kontrolą i im szybciej zareagujesz tym lepiej dla Ciebie. Życzę Ci, by się w końcu udało.

Przeczytałaś multum komentarzy które ci nie odp i raptownie zamykasz post ....
Czego oczekiwałas? że wszyscy bd Ci pisać same pozytywne komentarze?że to normalne ,że na wszystko jest czas?
Zakładając post wydaje mi się że chciałaś jako takie ukojenia.Niestety życie to nie bajka fakty są faktami.
A konowały się zdarzają i nie jedna tutaj wie więcej nic te niby super lekarze .
Pozdrawiam .

Lekarz na izbie przyjęć nie za bardzo się popisał. Wpisał Ci jedno poronienie. Kazał Ci robić 2 badania HCG, gdzie sama już doszłaś do tego, że ich wynik nic dla Ciebie nie zmienia. Także nie wiem czy tak warto było go słuchać. Ja pisalam ws. luteiny, żebyś o to spytała swoją lekarkę, ale to nie było namawianie do odstawienia! Osobiście kilka(naście?) miesięcy temu radziłam Ci, żeby lekarz sprawdził, czy nie masz niedomogi lutealnej. Współczuję nerwów, może rzeczywiście odstaw internet i czekaj na wizytę.

Nie wiem czemu unosisz się na wszystkich.
Nikt tu nie chce źle. Założyłaś wątek bo jednak miałaś wątpliwości co do leczenia w innym wypadku nie byłoby tego posta.
Każdej jednej osobie poleciłabym skonsultować się z innym lekarzem i sama przy swoich poronieniach zawsze to robiłam. Mimo, że mam super ginekolożke, to chciałam mieć poczucie, że zrobiłam dla tej ciąży wszystko. Myślę, że to nic złego, ot normalna reakcja kobiety, która pragnie dziecka.
Ty konsultując się z innym lekarzem też nie zrobisz nic złego, po prostu zadbasz o siebie o ciążę.
Ja przeczytałam jej inne posty, dziewczyna od listopada 2020 jest w 4 ciąży i nawet nie mysli żeby zrobić jakąkolwiek diagnostykę.

reklama
Ja przeczytałam jej inne posty, dziewczyna od listopada 2020 jest w 4 ciąży i nawet nie mysli żeby zrobić jakąkolwiek diagnostykę.

Może nie ma kasy. Z drugiej strony jak nie ma kasy na diagnostykę, to skąd będzie na dziecko 😥

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry