Dziękuję Ci Kochana.Mój lekarz kazał obserwować - zarodek jest piękny, może za 2-3 dni będzie akcja serca. Możesz zbadać betę i zobaczyć czy jest spadek czy przyrost.
Bardzo.
W piątek mam wizytę wiec juz nie będę badać bety bo czwartek wolny po drodze więc chyba beż sensu, poczekam jakoś te trzy dni...
Rozmawiałam popołudniu z moją panią doktor ale podała mi inne dane niż te które Ty znalazłaś te amerykanskie.
Ona twierdzi że 20 grudnia znalazła pęcherzyk ciążowy 1-2mm (baaardzo długo szukała ale ja wyjezdzalam na dwa tygodnie) I ze ten pęcherzyk ciążowy przyrasta średnio 1mm dziennie i jak ma 10 to pojawią się dopiero żółtkowy więc zasugerowała że 8 dni po usg był dopiero pęcherzyk żółtkowy... (?????) Powtarzam ale się na tym nie znam. I po dwóch dniach kolejnych najwcześniej pojawił się prawdopodobnie zarodek, więc ona stwierdziła że ten zarodek dopiero zaczął rosnąć a ja już przyszłam na kolejne usg i może dwa dni później już byłaby akcja serca. Ona jest bardzo dobrej myśli. Powiem więcej- jak nigdy..