reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Tydzień temu 1200
aga6
U mnie 28.03 bylo 700 dzis 4500.. żyję nadzieją..Tydzień temu 1200
Tutti_frutti_by-Iga
U mnie 28.03 bylo 700 dzis 4500.. żyję nadzieją..
Mi lekarz powiedział dziś ze słaby przyrost i brak zarodka na tym etapie nie wróży nic dobrego! Powiedział ze jak chce dla spokoju psychicznego możemy poczekać kilka dnia ale ze on nie widzi zadnej szansy na pojawienie się zarodka przy tak rosnącej becie! Boje się jak cholera tego łyżeczkowania
Tutti_frutti_by-Iga
A ja bym poczekala..
Ale ta miala beta daje mi Zrozumienia ze cos jest zle
Tutti_frutti_by-Iga
Ale ta miala beta daje mi Zrozumienia ze cos jest zle
Wiesz, gdyby beta rosla prawidlowo to bym pomyslala rzeczywiscie, ze wczesniej ciaza i jest szansa na Pojawienie sie ale lekarzpowiedzial ze on nie widzi nadziei
Tutti_frutti_by-Iga
A ja bym poczekala..
Ja czuje ze i Ciebie bedzie pozytywnie
aga6
Ojj chcialabymJa czuje ze i Ciebie bedzie pozytywnie
reklama
Cześć, podczytyję Was ze staraczek 2018. Ja miałam analogiczną sytuację w lutym. Bety nie robiłam co prawda, ale miałam dwa pęcherzyki ciążowe, w tym jeden tylko z ciałkiem żółtym i zarodkiem bez echa serca. Czekałam kilka dni na poronienie samoistne, które nie nastąpiło i miałam wywoływane farmakologicznie. Dostałam tabletki dopochwowo i doustnie w dwóch turach (po pierwszej się nic nie ruszyło). Roniłam przez dwa tygodnie. Wszystko samo się oczyściło. Mój lekarz, po konsultacji ze mną, w obliczu moich planów ciążowych bardzo chciał uniknąć zabiegu (ja też zresztą) i się szczęśliwie udało.Dziewczyny co w takiej sytuacji jak brak zarodka i nie ma szans ze się pojawi? Lekarz powiedział ze jeśli nie będzie samooczyszczenia to muszę zrobić łyżeczkowanie. Znacie jakieś inne mniej inwazyjne sposoby?
Słabe wzrosty bHCG, brak zarodka i np. przerośnięty pęcherzyk żółtkowy (miałam) faktycznie niczego dobrego nie wróżą. Zwyczajnie coś poszło nie tak....
Bardzo mi przykro dziewczyny . Bądźcie dzielne :*
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom