reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I co?
15.01 gs był 8+4 dziś jest mniejszy.
Ostatni stosunek 5.12
Beta 20 tys.
Serce brak.
Wcześniej był zarodek, teraz nawet tego nie ma.
No jak dla mnie to jednak niespodzianka. Niespodzianka to nie koniecznie "good news".

Mnie też zastanawia, że to kolejny lekarz, który wpisał tylko jedno poronienie. Jak wcześniejszy mógł się pomylić albo nie uznać poronienia tak już nie uwierze, że kolejny sobie to zbagatelizował. Wpisał to co autorka podała a to już jest co najmniej dziwne jak ukrywa się swoje straty przed lekarzem.

Znasz lekarza, który na podstawie spóźnionej o 1 dzień miesiączki i wątpliwej kreski fabrycznej po 12 godzinach od testowania uzna, że to poronienie? [emoji6]
Mnie też zastanawia, że to kolejny lekarz, który wpisał tylko jedno poronienie. Jak wcześniejszy mógł się pomylić albo nie uznać poronienia tak już nie uwierze, że kolejny sobie to zbagatelizował. Wpisał to co autorka podała a to już jest co najmniej dziwne jak ukrywa się swoje straty przed lekarzem.

Lekarz mówi że mam uważać i czekać bo ciąża jest najprawdopodobniej młodsza niż wygląda . Bety mam nie ruszać bo to nic nie pokazuje i brać luteinę

Znasz lekarza, który na podstawie spóźnionej o 1 dzień miesiączki i wątpliwej kreski fabrycznej po 12 godzinach od testowania uzna, że to poronienie? [emoji6]
Ja byłam u dziesiątek lekarzy, którzy wpisywali mi "Ciąża 4 poród 2" lub "C5P3" i żaden o wydruki HCG nie pytał. Natomiast oczywiście może być tak, że lekarka poprzednio na izbie wypytala dokładnie kiedy były jakie poronienia i uznała, że tamtych 2 ciąż nie było w ogóle. Ale to mogłaby Ewelisi powiedzieć, że bez dowodow się nie liczy. A Ewelisia twierdzi, że nie wie, czemu tamta tak wpisała. Dzisiejsza epikryza to już chyba konsekwencja ostatniej wizyty na IP.

Nie znam całej historii autorki, jedynie ją kojarzę 😛 i szczerze mówiąc po jednej konfrontacji z nią nt bety i tego, że nie "sra pieniędzmi" żeby ją wykonać jednocześnie robiąc X sikańców - odpuściłam 🤷‍♀️
Jeśli jest tak jak mówisz to zwracam honor 🙈
Mimo wszystko żadna z nas nie przekona autorki tym co napisze nt jej sytuacji. Mam wrażenie, że odbiera to wszystko tak jakbyśmy chciały jej zabrać tę ciążę 🤷‍♀️

A mnie zawsze pytają jakie to było poronienie. Czy samoistne, czy cp czy zatrzymane.
Nie zdarzyło mi się żeby jakiś lekarz nie zapytał w jaki sposób straciłam poprzednie ciąże[emoji848]
Ja byłam u dziesiątek lekarzy, którzy wpisywali mi "Ciąża 4 poród 2" lub "C5P3" i żaden o wydruki HCG nie pytał. Natomiast oczywiście może być tak, że lekarka poprzednio na izbie wypytala dokładnie kiedy były jakie poronienia i uznała, że tamtych 2 ciąż nie było w ogóle. Ale to mogłaby Ewelisi powiedzieć, że bez dowodow się nie liczy. A Ewelisia twierdzi, że nie wie, czemu tamta tak wpisała. Dzisiejsza epikryza to już chyba konsekwencja ostatniej wizyty na IP.

reklama
Zresztą to wszystko nieważne.
Ewelina i tak nikogo nie posłucha.
Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję że wyjdziesz z tego cało.
Powodzenia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry