reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomniejszamy się :)

Asia ja tez w zadne spodnie nie wchodze.Tylko w 2 pary ale z pasem poprodowym.Spodnice nawet zapinam ale stan mam prawie pod cyckami:baffled::no:

reklama
Huhu czyli jest nas wiecej:-)a ja sie pocieszam, bo mam figure jak gwiazda lat 60tych, przynajmniej patrzac z przodu - wielki cyc, talia, a pozniej znowu szeroki tyl:-) z profilu troche gorzej ale co tam.... zadziwia mnie jedna rzecz - niby sie zaleca przy cellulicie spijanie duzej ilosci wody, ale z drugiej czytam, ze to nie za dobre, bo wyplukuje witaminy. I badz to babo madra...:nerd:

u mnie waga przed ciąża 63kg a teraz 69 nadal...zatrzymało eis tak od ok tygodnia i nie chce spadać...masakra tylko góra jest ok rozmiar 38 a to co jest do zrzucenia to biodra , nogi i 4 litery jak u krowy masakra..żądne spodnie nie pasują na dole rozmiar 40 do 42 i jaka tu proporcja??
nieraz to mam takiego doła ze nie chce patrzeć w lustro..
chcę schudnąć do 60kg ale czy się uda to nie wiem????
ćwiczę, spaceruje, trzymam dietę i nic:wściekła/y:

ja to wam wszystkim zazdroszcze- u mnie nadal 20 na plusie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
załamka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w nic absolutnie nic sie nie mieszcze:wściekła/y: wstyd do ludzi wyjsc:wściekła/y:
jem mniej niz przed ciążą, spaceruję, a waga od tygodnia 75 kilo wskazuje

ja nie wierze ze karmiąc piersia tak waga spada, bo u mnie nie spada:-:)-:)-:)-:)-(
ja juz nigdy nie bede szczupła??????:no:

U mnie 11 kilo mniej, zostało 10 do wagi wyjsciowej, ale szczerze mówiac tak juz mogłoby zostac bo straszny szczypior byłam przed ciążą:tak:

Agado w sumie u mnie podobnie - przy 170 cm mialam w porywach do 55kg, ale razej oscylowalam glownie w okolicach 51...:zawstydzona/y: przed zajsciem w ciaze mialam malo ruchu, wiec bylo 54 - 55, ale spodnie i gora w rozm 34/xs....a teraz gacie rozm 40, a gora M, przynajmniej w okolicach cyckow...i niestety talie mam, wiec jestem ciekawa, jak ja na siebie kiecke kupie...zostaja mi te odcinane pod biusem, ale wygladam jak "wila wianki".... a na wesele idziemy za trzy tyg. ...

a teraz gacie rozm 40, a gora M, przynajmniej w okolicach cyckow...i niestety talie mam, wiec jestem ciekawa, jak ja na siebie kiecke kupie...zostaja mi te odcinane pod biusem, ale wygladam jak "wila wianki".... a na wesele idziemy za trzy tyg. ...
Ja zawsze była osoba przy tuszy i z wypukłą talią niż norma przewiduje :-) I mogę z doświadczenia powiedzieć ze sukienki które posiadają górę skrojoną w ten sposób optycznie odwracają uwagę od tali a przyciągają do biustu.
ŚLICZNA SUKIENKA a`la E.GÓRNIAK ROZ.M (626665424) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ja zawsze była osoba przy tuszy i z wypukłą talią niż norma przewiduje :-) I mogę z doświadczenia powiedzieć ze sukienki które posiadają górę skrojoną w ten sposób optycznie odwracają uwagę od tali a przyciągają do biustu.
ŚLICZNA SUKIENKA a`la E.GÓRNIAK ROZ.M (626665424) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze no ladna, ale ja nie moge takiego dekoltu posiadac:zawstydzona/y: a zreszta juz nie mam gory M - teraz mi na L wskoczylo:wściekła/y: ale na wadze kilogram mniej i to mnie zastanawia:dry:

Do góry