reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomniejszamy się :)

reklama
oj dziewczyny, powiem wam, ze ja bardzo chetnie przyjme od was zbedne kilogramy:tak: stanelam dzisiaj na wage i sie przerazilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: waze 47,5kg przy 170cm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tyle to ja wazylam w 8 klasie podstawowki.. takze po ciazy zamiast zostac to ucieklo mi jeszcze 5,5kg:szok::szok::szok:
No tak i ty jeszcze takie cyferki tu rzucasz:szok::szok::szok: ja przez was wpadnę w taki głęboki dół że przez 1000lat z niego się nie wygrzebię marzę o 65 przy 165 wzrostu:-:)-:)-(....normalnie jesteście bez serc:happy2::happy2::happy2:

adusia to ile masz na koncie? będziemy kibicowac Tobie co by w dół nie popasc! a wiesz jak to z waga -miesnie swoje ważą kosci...więc za bardzo sie nie martw ;-)

dziewczyny te moje kg to naprawde nic przy mojej nadwadze ja przed pierwsza ciaza wazylam max 55kg co do mojego wzrostu 158 jest ok i teraz dopiero wydaje mi sie prawdopodomne ze wroce do swojego rozmiary, zle niewygladam ale sama sobie chce sie znowu podobac.:-)

brzuch troszke sie zmniejszyl ale juz widze ze po tej 2 cesarce raczej niemam co liczyc na cud, bo mam taki straszny fald skory nad blizna mimo malego brzudza i on niestety zostanie:-(

adusia to ile masz na koncie? będziemy kibicowac Tobie co by w dół nie popasc! a wiesz jak to z waga -miesnie swoje ważą kosci...więc za bardzo sie nie martw ;-)
Tak poprawiłaś mi humor:-D:-D:-D jestem grubej kości i dobrze umięśniona:-):-D:-):-D i mam baaaardzo rozwinięty mięsień mleczny:cool2::cool2: więc ważę 68......

Aniołku wchłonie się tylko na to trzeba czasu...ja po trzech jestem i fałdu nie mam,pięknie schudłaś idolko moja a skóra musi sie uelastycznić wchłonie sie nie denerwuj się...

Ostatnia edycja:
adusia to nie jest tak zle ! naparwde! ja potrafiłam tyle kiedys ważyc bez ciazy...
naparwde aniołku jestes wzorem na tym wątku!

adusia to nie jest tak zle ! naparwde! ja potrafiłam tyle kiedys ważyc bez ciazy...
naparwde aniołku jestes wzorem na tym wątku!

Zgadza się ale każdy ma w głowie jakiś ideał siebie i do niego dąży i naprawdę nie mam powodu do narzekań bo te 3 kilo to jakoś tak równo po całej mnie sie rozłożyło w ciuchy przed ciążowe też wchodzę,jedynie bluzki ciut małe:szok::szok:

reklama
Aniołku kup sobie taką maść contractubex, smaruj nią bliznę i przy okazji ruszaj nią - tak jakbyś zbierała troszkę skóry. Poza tym na ten fałd jest fajne ćwiczenie, zresztą ogólnie poprawia kondycję brzucha - chodzi o napinanie mięśnia poprzecznego. Połóż się na podłodze i na początek spróbuj go wyczuć- znajduje się w dolnej partii brzucha. Napnij mięśnie Kegla (to co w ciąży zalecali ćwiczyć) i poczujesz, jak Ci się mięsień napina w dolnej części brzucha. Jak to opanujecie, to napiszę co dalej, bo chwilowo dziecko mi szaleje:-p

Do góry