Bo my tu tak po cichu wirualne studio fitnes mamySkunkanka widze ze jestes forumowym doradca w sprawie fitnessu!!!
reklama
skunkanka ate mięsnie ud? zaintrygowało mnie to hihi;-);-)
E tam fitness to wszystko są ćwiczenia polecone przez rehab, nie obciążające kolan za bardzo, a które można robić w każdych okolicznościach przyrodySkunkanka widze ze jestes forumowym doradca w sprawie fitnessu!!!
Na zewnętrzne uda - proszę bardzo. Można przy prasowaniu, zmywaniu, myciu zębów bądź robieniu kanapek Na stojąco zaznaczam łączymy kolana, napinamy pośladki, wypychami miednicę do przodu, oczywiście napinamy poprzeczny, lekko uginamy kolana i tak się napinając rozchylamy te ugięte kolana, stopy trzymając razem. Liczymy do 10 i luz. Ile powtórzeń dacie radę:-) po wszystkim proponuję przysiad mały zrobić:-)
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
skunkanka to cwiczenie na zewnetrzne uda brzmi jak wyzsza matematyka jak dla mnie i mojej slabej kondycji fizycznej za duzo do zrobienia;-) dobrze, ze u mnie bez cwiczen sie obejdzie a tak swoja droga jak ty taki forumowy doradca jestes to moze znasz jakis latwy sposob na przybranie z 5 kg;-)
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
skunkanka hmm.. moze to jest jakis pomysl.. musze sprobowac.. przestalam jesc banany po porodzie, bo mialam wrazenie, ze Mlody ma po nich kolki.. moze sprobuje sobie teraz jakiegos banana skonsumowac dieta bananowa - niezle brzmii i mi pasuje hi hi
szczesliwa
Fanka BB :)
malutka czekolada -ciasta domowej roboty, kremówki-polecam szybko nabędzisz kg :-) i to wszystko najlepiej wieczorem...
zuziunia
Fanka BB :)
znowu kilo mniej!!!!!!!
a mój mąż (słodki kłamczuch) mówi ze wyglądam sper i bardzo schudłam i ze nie jeden by taką chciał miec i ze jak tylko na mnie patrzy......... aż wstyd pisac
w kazdym razie humor mi poprawił bo ja czuje sie w swoim tłustym ciele okropnie
no ale jest juz 68 i mam nadzieje ze tendencje spadkowa sie utrzyma i ze naprawde bedzie super
chodziaż najważniejsze ze m mnie akceptuje
a mój mąż (słodki kłamczuch) mówi ze wyglądam sper i bardzo schudłam i ze nie jeden by taką chciał miec i ze jak tylko na mnie patrzy......... aż wstyd pisac
w kazdym razie humor mi poprawił bo ja czuje sie w swoim tłustym ciele okropnie
no ale jest juz 68 i mam nadzieje ze tendencje spadkowa sie utrzyma i ze naprawde bedzie super
chodziaż najważniejsze ze m mnie akceptuje
Ostatnia edycja:
martulka1982
Zaangażowana w BB
Zuziunia- GRATULACJE!!!
Ja jakoś przetrwałam 2 dzień diety ale chwilami było ciężko. A na wagę wejdę dopiero za tydzień zeby sie wczesniej nie dołować...
Mnie też mąż podtrzymuje na duchu i też ważne dla mnie jest to, że mnie taką akceptuje (wyraża to nie tylko słowami)).
Ja jakoś przetrwałam 2 dzień diety ale chwilami było ciężko. A na wagę wejdę dopiero za tydzień zeby sie wczesniej nie dołować...
Mnie też mąż podtrzymuje na duchu i też ważne dla mnie jest to, że mnie taką akceptuje (wyraża to nie tylko słowami)).
reklama
heh, a u nas szlaban na lodziki, karmi i inne słodkie i gazowane napoje - m był dzis na badaniach okresowych i wreszcie dotarło do niego ile waży - stuknęło mu 101kg! więc może wreszcie przestanie mnie kusić tymi słodkościami, może wtedy coś mi jeszcze ubędzie, musimy jeszcze nabyć wagę bo takowej nie posiadamy. tylko ciekawe ile wytrzyma
malutka - ten opis ćwiczenia na zewn. stronę ud to dla mnie też czarna magia, z tym że mi akurat by się ono przydało
malutka - ten opis ćwiczenia na zewn. stronę ud to dla mnie też czarna magia, z tym że mi akurat by się ono przydało