reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomniejszamy się :)

reklama
skunkanka ate mięsnie ud? zaintrygowało mnie to hihi;-);-)

Skunkanka widze ze jestes forumowym doradca w sprawie fitnessu!!!
E tam fitness:-p to wszystko są ćwiczenia polecone przez rehab, nie obciążające kolan za bardzo, a które można robić w każdych okolicznościach przyrody:-p

Na zewnętrzne uda - proszę bardzo. Można przy prasowaniu, zmywaniu, myciu zębów bądź robieniu kanapek:-p Na stojąco zaznaczam :-p łączymy kolana, napinamy pośladki, wypychami miednicę do przodu, oczywiście napinamy poprzeczny, lekko uginamy kolana i tak się napinając rozchylamy te ugięte kolana, stopy trzymając razem. Liczymy do 10 i luz. Ile powtórzeń dacie radę:-) po wszystkim proponuję przysiad mały zrobić:-)

skunkanka to cwiczenie na zewnetrzne uda brzmi jak wyzsza matematyka:-D:-D jak dla mnie i mojej slabej kondycji fizycznej za duzo do zrobienia;-) dobrze, ze u mnie bez cwiczen sie obejdzie:tak: a tak swoja droga jak ty taki forumowy doradca jestes to moze znasz jakis latwy sposob na przybranie z 5 kg:confused:;-)

skunkanka hmm.. moze to jest jakis pomysl.. musze sprobowac.. przestalam jesc banany po porodzie, bo mialam wrazenie, ze Mlody ma po nich kolki.. moze sprobuje sobie teraz jakiegos banana skonsumowac:tak: dieta bananowa - niezle brzmii i mi pasuje:-D hi hi

malutka czekolada -ciasta domowej roboty, kremówki-polecam szybko nabędzisz kg :-) i to wszystko najlepiej wieczorem...

znowu kilo mniej!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
a mój mąż (słodki kłamczuch) mówi ze wyglądam sper i bardzo schudłam i ze nie jeden by taką chciał miec i ze jak tylko na mnie patrzy......... aż wstyd pisac
w kazdym razie humor mi poprawił bo ja czuje sie w swoim tłustym ciele okropnie
no ale jest juz 68 i mam nadzieje ze tendencje spadkowa sie utrzyma i ze naprawde bedzie super
chodziaż najważniejsze ze m mnie akceptuje

Ostatnia edycja:
Zuziunia- GRATULACJE!!!
Ja jakoś przetrwałam 2 dzień diety ale chwilami było ciężko. A na wagę wejdę dopiero za tydzień zeby sie wczesniej nie dołować...
Mnie też mąż podtrzymuje na duchu i też ważne dla mnie jest to, że mnie taką akceptuje (wyraża to nie tylko słowami:))).

reklama
heh, a u nas szlaban na lodziki, karmi i inne słodkie i gazowane napoje - m był dzis na badaniach okresowych i wreszcie dotarło do niego ile waży - stuknęło mu 101kg! więc może wreszcie przestanie mnie kusić tymi słodkościami, może wtedy coś mi jeszcze ubędzie, musimy jeszcze nabyć wagę bo takowej nie posiadamy. tylko ciekawe ile wytrzyma

malutka - ten opis ćwiczenia na zewn. stronę ud to dla mnie też czarna magia, z tym że mi akurat by się ono przydało

Do góry