Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
nie przesadzajmy, jest sporo do wypracowania
to pewnie tak jak u każdej z nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przesadzajmy, jest sporo do wypracowania
aniolek jak tam twoja dieta?? u mnie na dzien dzisiejszy schudlam 4 kg ale waga stanela w miejsu od 3 dni w centymetrach biodra 4 cm mniej brzuch 7 cm mniej i biust 4 cm mniej i tak jestem zadowolona z rezultatow wbilam sie nareszcie w rybacczki z zeszlego roku i nawet sa one luzne pozdrawiam
Dziewczyny zostałam przez was moooocno zmotywowana i solennie sobie obiecałam 0 cukru w pod każdą postacią!!! Zobaczymy co z tego wyjdzie...sylwiakk303 gratuluje postepow w dietce, naprawde jest warta swojej dobrej opinija jestem 6kg szczuplejsza cm tez sporo spadlo waga narazie stanela odkad wprowadzilam warzywaale w kartykulach pisalo zeby sie tym niezniechecac bo tak moze bycprzez chwile , najwazniuejsze zewaga nierosnie a i zgrzeszylam sobie ostatnio polowa kasata a waga niedrgnela czyli super:-)