bo na ból głowy ciasto najlepsze nie wiedziałaś??A mnie jest bez słodkości ciężko bardzo....i dziś zgrzeszyłam kawałkiem ciasta bo miałam koszmarny ból głowy....i pomogło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo na ból głowy ciasto najlepsze nie wiedziałaś??A mnie jest bez słodkości ciężko bardzo....i dziś zgrzeszyłam kawałkiem ciasta bo miałam koszmarny ból głowy....i pomogło
Człowiek całe życie się uczy....bo na ból głowy ciasto najlepsze nie wiedziałaś??
U mnie nie nagłego cukier na czczo mam w okolicach 50 czyli nisko a w ciąży maiłam 60 (po cukierku czekoladowym bo się zapomniałam) i dla tego rano tak za mną chodzi słodycz!!!!śniadanie by pomogło ale mój chory mózg woła słodyczy!!!!Wystarczy sobie powiedzieć, że ból głowy to efekt nagłego spadku cukru
ja ostatnio kupilam nutelle tak mi narobilyscie smaka (jeszcze w ciazy) i chyba czasja wywalicdo smieciKlucha, to tylko pozazdroscić. Ja niestety też słaba wola i co nieco podjadam
I również pod ręką czasem mam "lek pierwszego rzutu" czyli Nutellę
A potem nie ma się czym pochwalić w wątku "pomniejszamy się" ;-)