reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomniejszamy się :)

a ja troszke zalamana jestem, bo waze mniej niz przed ciaza:dry: i to o 3 kg, a mialam nadzieje, ze troche cialka z ciazy mi zostanie:-( moim bmi sie nie pochwale, bo az wstyd:-:)-:)-(

reklama
dla wszystkich stosujacych diete proteinowa:
[ame=http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667]Przepisy - francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Przepisy - Forum Wizaz.pl[/ame] smacznego:)

moja dieta polega na tym ze jem polowe i o stalych (w miare) porach.Wyeliminowalam tez slodycze,przekaski i podjadania.Jak mnie korci to mam w lodowce por naciowy i mloda marchewke.No i wieczorem nie ma jedzenia*** a jako cwiczenia traktuje spacery z A.

***no dobra...byl kebab 2 razy o baaardzo nieprzyzwoitej porze:baffled:

:-) no to ja się muszę pochwalić, po 9 dniach nad morzem, gdzie nie było wagi, jedząc może nie codziennie, ale co drugi dzień powiedzmy ;-) gofra z bitą śmietaną i czekoladą tudzież loda schudłam dwa kilo, normalnie jakąś nową dietę gofrowo - lodową wynajdę :-)

reklama
u mnie przy 168cm wzrostu na dzisiaj jest 58kg, więc ok.
A po wczorajszych ciuchowych zakupach normalnie jestem w skowronkach, fajnie przymierzać ciuszki gdy one nie wiszą na mnie jak na wieszaku, no i już nie rozmiar XS tylko S.Extra. Teraz tylko modlić się by mi to zostało.

Do góry