reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie :) mam nadzieję, że sytuacja z mamą i w ogóle wszystkimi dziadkami się utrzyma jak najdłużej :)

marzycielka, ja też mam coś w rodzaju takiej ciepłej narzuty z rękawami zapinanej na 1 guzik tylko z przodu.. chwilę trzeba ją układać, żeby jakoś leżała, ale spełnia funkcję na taką pogodę jak teraz.. chociaż fakt faktem człowiek wygląda jak przemieszczający się namiot w czymś takim.. no ale cóż.. musimy jakoś przetrwać jeszcze te 2 miesiące :D
nie ma tej firmy nigdzie na necie, ale znalazłam coś takiego na firmie Vubu.. mogę polecić tą firmę, bo mam koleżanki, które pół szafy mają zamówione z tej firmy i są mega zadowolone.. tylko niektóre twierdzą, że rozmiarówka jest zaniżona, że zdarza się, że za duże są te rzeczy, ale z wymianą i zwrotem też nie ma problemu Wełniane ponczo - bordowe | Sklep internetowy Vubu.pl
no ja mam coś w tym stylu tylko z rękawami i zapinane na 1 guzik z przodu.. ale nie wyglądam tak sexi jak ta pani na zdjęciu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie :) mam nadzieję, że sytuacja z mamą i w ogóle wszystkimi dziadkami się utrzyma jak najdłużej :)

marzycielka, ja też mam coś w rodzaju takiej ciepłej narzuty z rękawami zapinanej na 1 guzik tylko z przodu.. chwilę trzeba ją układać, żeby jakoś leżała, ale spełnia funkcję na taką pogodę jak teraz.. chociaż fakt faktem człowiek wygląda jak przemieszczający się namiot w czymś takim.. no ale cóż.. musimy jakoś przetrwać jeszcze te 2 miesiące :D
nie ma tej firmy nigdzie na necie, ale znalazłam coś takiego na firmie Vubu.. mogę polecić tą firmę, bo mam koleżanki, które pół szafy mają zamówione z tej firmy i są mega zadowolone.. tylko niektóre piszą, że rozmiarówka jest zaniżona, że zdarza się, że za duże są te rzeczy, ale z wymianą i zwrotem też nie ma problemu Wełniane ponczo - bordowe | Sklep internetowy Vubu.pl
no ja mam coś w tym stylu tylko z rękawami i zapinane na 1 guzik z przodu.. ale nie wyglądam tak sexi jak ta pani na zdjęciu :-D

Śliczne jest tylko no ja właśnie coś z rękawami szukam bo mi zimno haha
Jedziemy dzisiaj do Radomia do C&A bo podobno tam mają duży dział dla ciężarówek i fajne kurtki i płaszcze to może coś uchodzę.

ja chodze juz po prostu rozpieta... A powiem Wam, ze juz mnie to malo interesuje jak wygladam. Buzie mam okraglutka jak dynia i tylko kilka ciuchow na zmiane, wiec wytrzymam te 1.5 miesiaca ;) Dzisiaj ogladalam zdjecia sprzed ciazy - zawsze mi sie wydawalo, ze mam za duzo kg i nie wiem co mi sie w sobie nie podobalo! Haha :) Powiem tylko ze nosilam rozm, 34\36 a teraz 40 ciazowe za ciasne ;(

Nunka, ja też kupiłam używaną - też słyszałam, że złamaną lepiej się mota. Bardzo ładna ta Twoja, ja też mam paseczki tylko niebiesko, brązowo, żółte :)
Marzycielka, swojej produkcji jeszcze nie mam, bo dopiero czekam na materiały. Ale to będzie coś w tym stylu RĘCZNIK SZYBKOSCHNĄCY MERKAL Z MIKROFIBRY 80X130 (5084611874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z mikrofibry. Jest dobry na wszelkie wyjazdy, bo zajmuje mało miejsca, jest chłonny i szybko schnie.
Asiorek, świetne zdjęcia!
Karina, ja też odpuszczam kupowanie ciążowych ciuchów. Płaszcze pożyczam od mamy, może jakieś legginsy dokupię. Czekam na ciepłą wiosnę i sukienki, bo i tak mam w szafie dużo takich luźnych w brzuchu.

czoperka ja wyciagnelam z szafy ciuchy luzne w brzuchu i okazaly sie wcale nie luzne:)) na szczęście nie pracuje i wiekszosc siedze w domu wiec leginsy i bluzka wystarczaja. Ale marze o tym, zeby sie wystroic i poczuć sie w koncu zgrabną hahaha! Ale mam sukienki maxidress i spodnice do ziemi letnią i chce przymierzyć moze chociaz w tym sie lepiej poczuje;))

Karina, pisząc "luźne w brzuchu" miałam na myśli: luźne przed ciążą, bo teraz to ciężko o coś luźnego haha :-)

Ja lubiłam przed ciaza oversizowe rzeczy zwłaszcza na gore. Kupiłam tylko leginsy i dresy i chyba jedna sukienkę która mogę nosić tez po ciazy bo ma taliowany pasek. Wydawało mi sie ze te ciążowe ciuchy są brzydkie!!! Nie przytyłam dużo wiec dam rade do końca z tym co mam:)

reklama
Kupiłam tylko spodnie ciążowe bo bardzo szybko rozeszły mi się biodra i w nic się nie dopinałam. Więc już koło 12 tygodnia, mimo braku brzucha, śmigałam z pasem. Przestałam się dopinać w kurtce akurat w momencie kiedy lekarz zalecił mi leżenie więc w sumie nie muszę zamawiać nawet żadnej narzuty skoro i tak w domu siedzę. Marzy mi się jakaś maxi, te które mam są obcisłe i już brzucha nie wcisnę, ale ciężko coś kupić bez mierzenia, nie mam pojęcia jakiego rozmiaru szukać.

Do góry